Правила успішного схуднення

Правила успішного схуднення
Персональний тренер і дієтолог Кайл Браун, який працював з відомими музикантами, акторами і спортсменами, дав сім корисних порад про те, як худнути грамотно і результативно.

Всі ми знаємо, що для того, щоб бути струнким і красивим, вести здоровий спосіб життя потрібно постійно, пише Новое время.

Але такого режиму дотримуються не всі. Кайл Браун, який готував зірок до виходу на червону доріжку або зйомок у новому кліпі, розповів, як привести себе в форму, якщо позбутися зайвої ваги необхідно якомога швидше.

Сім порад з ефективного схуднення від Кайла Брауна виглядають так:

Запишіть у блокноті конкретну мету схуднення.
Якщо ви хочете схуднути, просто щоб стати стрункішим, красивішим і здоровішим, то ви навряд скинете вагу. Щоб зовнішнє перетворення дійсно сталося, важливо бути справді налаштованим на це. Можливо, схуднення вам необхідне для того, щоб одягти весільну сукню мрії або мати красиві фотографії з відпустки. Чіткі цілі мотивують сильніше.

Встановіть дедлайн в 90 днів. Як показує практика Кайла Брауна, краще за все люди скидають зайву вагу тоді, коли на виконання цієї задачі надають собі три місяці. Якщо Ваше весілля через півроку, заплануйте через 90 днів дівич-вечір або іншу важливу подію, на якій треба виглядати приголомшливо.

Не зважуйтеся, а фотографуйтеся. Тримайтеся подалі від ваг, зміни фігури на них відображаються не завжди. Замість зважування регулярно фотографуйте свій прогрес. Знімки дають більш точне уявлення про зміни тіла і наочно демонструють те, наскільки ви наблизилися до своєї мети.

Виконуйте силові тренування тричі на тиждень. Те, використовуєте Ви вправи з гантелями, гирями або тренажерами TRX, значення не має. Три силових тренування на тиждень протягом 30-60 хвилин відіграють дуже важливу роль у схудненні. Тренування м’язів прискорює метаболізм і підвищує витривалість, таким чином роблячи людину більш готовою до можливих труднощів схуднення.

Тренуйтеся, щотижня збільшуючи віддачу і навантаження. Щоб грамотно адаптувати організм до фізичної активності, збільшуйте рівень активності поступово. Виконуйте всі ті самі випади, планки, віджимання і присідання, тільки з кожним разом більше. Прогрес у залі буде відображатися і на фігурі.

Не міняйте раціон різко.
Кардинальна зміна звичок харчування – це неправильно. Замінювати шкідливу їжу на корисну потрібно поступово. Різкі зміни в стилі життя можуть обернутися для організму стресом і уповільнити процес схуднення.

За 10 днів до дедлайну поставте собі нову мету
. «Я завжди бажаю своїм клієнтам бути щасливими, але не до кінця задоволеними», – говорить Браун. Коли людина всім задоволена, їй нема до чого прагнути. Коли ж у неї з’являється нова мета, життя стає щасливішим і цікавішим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правила успішного схуднення:
1. Зiбрати манатки
2. Переiхати до украiни...
Відповісти