Безробітні з Волині та Рівненщини можуть працювати операторами котелень

Безробітні з Волині та Рівненщини можуть працювати операторами котелень
Напередодні опалювального сезону – це чудовий привід вдосконалити отримані знання та зарекомендувати себе на новому робочому місці.

Повідомляє видання 7 днів.

Безробітні, направлені на навчання Рівненським та Здолбунівським РЦЗ, а також Луцьким МЦЗ та Рожищенським РЦЗ, впродовж 3 місяців вивчали принцип роботи котлів, зокрема водогрійних та парових пристроїв, які працюють на газоподібному паливі.

Серед дисциплін професійно-теоретичної підготовки – «Читання креслень і схем», «Теплотехніка», «Електротехніка», «Матеріалознавство», «Спецтехнологія». Професійно-практична підготовка передбачала виробниче навчання та місячну виробничу практику. Важливо, що більшість слухачів здобувала практичні навички за місцем майбутньої роботи.

Випускники задоволені навчанням, особливу подяку виражають викладачам Олександру Ющуку та Миколі Ящуку за зрозуміле пояснення та цікаву науку. Зауважимо, що серед чоловічої команди операторів бажання працювати в котельнях виявили і жінки. Вони продемонстрували цікавість до професії, наполегливість та старанність у навчанні, що допоможе швидше зорієнтуватися на ринку праці та адаптуватися на новому робочому місці.

За результатами державної кваліфікаційної атестації, усім слухачам було присвоєно 3-й розряд за професією. Свідоцтва державного зразка вручила старший майстер виробничого навчання Майя Сульжик.

Вчорашні безробітні отримали не просто документ про освіту – в руках своєрідна путівка до нового життя. Робітничі ряди Рівненщини і Волині поповнилися новими кваліфікованими кадрами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"оператори" котлів на альтернативному паливі-кізяках!
Відповісти
Штук 10 платять?
Відповісти
Останні новини
Безробітні з Волині та Рівненщини можуть працювати операторами котелень
04 жовтень, 2016, 13:50