Анатолій Тимощук не планує «зав'язувати» з футболом

Анатолій Тимощук не планує «зав'язувати» з футболом
Футболіст Алматинської Кайрата і екс-півзахисник збірної України Анатолій Тимощук розповів про можливе завершення кар’єри.

Про це повідомляє iSport.ua.

Екс-півзахисник "Волині", "Шахтаря", "Зеніту" і "Баварії" розповів про своє рішення завершити кар’єру в збірній України, а також заявив, що планує стати тренером після закінчення кар’єри футболіста.

«Я прийняв рішення закінчити кар’єру в збірній ще під час Євро-2016, і Андрій Шевченко про це знав. Чи відчуваю я себе помічником головного тренера? Ми продовжуємо багато спілкуватися, як і раніше, дружимо, але мене не можна називати «помічником Шевченка».

Поки що я продовжую грати в футбол, у мене ще два місяці контракту з моїм нинішнім клубом, тому є ще свої цілі і бажання, які треба втілити на футбольному полі. Чи повішу я бутси на цвях через два місяці? Подивимося, коли цей час мине, тоді й повернемося до питання.

Разом з цим все більше думаю про майбутнє, де є бажання займатися тренерською справою. Нині вже навчаюся на тренерську ліцензію PRO – дуже пізнавально і цікаво. Багато записую, слухаю, потім переглядаю і слухаю заново, намагаюся аналізувати якомога більше інформації. Адже одна справа – бути в команді як гравець, а інша – підходити до справи теоретично», – сказав Тимощук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толян!З надією на тебе чекає_Луцьк!Не початий край роботи в команді "Волинь",яку довів до ручки старий пердун Кварцяний і не в змозі вже вивести її на професійний рівень в Україні.А про інше і говорити не хочеться.
Відповісти
Та в нього зіркова болезнь.Клав він на Луцьк.
Відповісти
Останні новини
Анатолій Тимощук не планує «зав'язувати» з футболом
04 жовтень, 2016, 14:25