Володимир-Волинський готується до Дня Захисника України

Володимир-Волинський готується до Дня Захисника України
День Захисника України відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року воно є державним святом і неробочим днем.

У Володимирі-Волинському активно готуються до урочистостей, перелік культурних заходів наразі готують і обговорюють, - повідомляє Володимир Медіа.

Усі урочистості відбудуться 13 жовтня, напередодні офіційного вихідного дня. Того ж дня міський голова планує зустрітися із родинами загиблих в зоні АТО Героїв, обговорити з ними всі нагальні питання та проблеми.

Стало також відомо, що військовослужбовці нашого військового з’єднання, які не так давно відбули на Схід, потребують 7 бензопил і стільки ж теплогенераторів. Міський голова Петро Саганюк розпорядився підшукати кошти для закупівлі цих необхідних речей та до Дня Захисника України передати все це на Схід.

Окрім того, у Володимирі-Волинському до свята планують оновити Дошку пам’яті загиблим в АТО, а саме – замінити усі світлини Героїв. До цього часу там були прості, паперові, нині ж замовили керамічні. На це пішло кілька десятків тисяч гривень, проте світлини вже не будуть так псуватися від сонця та дощу.

До Дня Захисника України фотографії освятять та замінять старі на нові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
стенд. Герої ще не перевелися!
Відповісти
Останні новини
Володимир-Волинський готується до Дня Захисника України
04 жовтень, 2016, 18:23