На Харківщині виявили тіло депутата райради

На Харківщині виявили тіло депутата райради
Тіло чоловіка виявили в автомобілі біля ставка. На Харківщині у селі Лукашівка знайшли тіло екс-керівника підсобного господарства "Україна ФГ" БО "Укрбургаз", депутата Красноградської районної ради від Аграрної партії Романа Шияна.

Про це повідомили місцеві мешканці, пише "Об'єктив".

Як зазначається, 45-річного чоловіка виявили в автомобілі біля ставка. На думку мешканців села, вбивство депутата пов'язано з судовою справою щодо землі колишнього сільгоспкооперативу "Батьківщина", перейменованого в підсобне господарство "Україна ФГ".

"Ми думали, що колгоспна земля за нами, а вони акт на землю фіктивний зробили в 1995 році. Ми надали документи. У людей в трудових книжках записані дані, що вони працювали в цьому господарстві. Поліція хоче забрати рейдерів наших, а народ не пускає, поки не приїде вище керівництво. Ми боїмося, що докази будуть загублені, і слідство буде проведено не в повному обсязі", - розповів місцевий житель.

Своєю чергою у відділі комунікації поліції Харківської області підтвердили факт виявлення тіла, яке вже забрали до моргу, проте не назвали особу загиблого. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події, збирають речові докази та опитують свідків інциденту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Харківщині виявили тіло депутата райради
05 жовтень, 2016, 04:27