Сьогодні поховають загиблого в АТО військового

Сьогодні поховають загиблого в АТО військового
Сьогодні тіло загиблого на Сході Віктора Рупи привезли до Луцька.

Вранці на Рівненському кільці зібралось з десяток автівок, приєдналися до процесії учасники “Чорного тюльпану”, “Автомайдану” та небайдужі лучани, - повідомляє ВРДНТУ.

Після цього траурний кортеж вирушив до Нововолинська. У центрі міста священик прочитав заупокійні молитви за загиблого, і процесія відправилася до села Хренів Іваничівського району. Тут сьогодні відбудеться похорон Героя.

Нагадаємо, Віктора Рупу призвали на службу восени 2015-го. Він був солдатом 24-ї механізованої бригади. Без чоловіка і батька залишилися дружина і четверо дітей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
горе-Президенти Росії і України!!! Війна- це смерті,кров, інваліди і згорьовані сім'ї і родини до останніх своїх днів життя !!! Горе- політики ЗУПИНІТЬ ДУРНУ ВІЙНУ ЗА СТОЛОМ ПЕРЕГОВОРІВ !!! Війна- це те, що солдати своїми життями розгрібають, що наробили політики своїми язиками ! Співчуваю родині. Зненавиділа горе-Президентів усього світу, які воювали і воюють , щоб нищити простий народ !!!
Відповісти
Чи ВИ, горе-Президенти усього світу, в дитинстві в війни не награлись на подвір'ях своїх, по полях і луках біля своїх будинків чи квартир...?! НЕ НИЩІТЬ ПРОСТИЙ НАРОД ЗАРАДИ БЕЗМЕЖНОЇ НАЖИВИ І НЕНАСИТНОСТІ БАГАТСТВОМ !!! З собою в могилу ніхто, ніколи і нічого з собою в могилу не забрав !!! А діти ВАШІ через Ваші гріхи, горе-політики тільки будуть страдати, а не жити приспівуючи... ( все минає, а гріх зостається і ще й на покоління падають за гріхи рідних) !!!
Відповісти