Волинські прикордонники затримали двох зловмисників, яких розшукували за вбивство та крадіжку

Волинські прикордонники затримали двох зловмисників, яких розшукували за вбивство та крадіжку
Учора співробітники Держприкордонслужби у пунктах пропуску на кордоні в межах Волинської та Рівненської областей виявили та затримали двох наших співвітчизників.

Про це повідомив начальник прес-центру Держприкордонслужби Олег Личковський.

Так, у міжнародному пункті пропуску «Городище», що на українсько-білоруському кордоні, прикордонники виявили громадянина України, якого підозрюють у скоєнні злочинів за двома статтями Кримінального кодексу.

З’ясування обставин його кримінального минулого відбулось під час прийому громадянина від білоруських колег. Напередодні він самостійно підійшов до білоруського пункту пропуску та заявив, що хоче потрапити на територію України, але документи загубив під час повернення із Російської Федерації.

Прикордонники Білорусі встановленим порядком передали громадянина на Україну.

Прикордонники Луцького загону встановили, що 60-річний наш співвітчизник, розшукується декількома правоохоронними органами України за підозрою у скоєнні злочинів за ч.1 ст. 263 КК України «Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв» та ст. 115 КК України за умисне вбивство.

Ще одного громадянина України, якого розшукує Національна поліція України та Інтерпол, прикордонники Луцького загону виявили сьогодні вночі під час перетину ним українсько-польського кордону в міжнародному пункті пропуску «Ягодин».

Для оформлення на в’їзд в Україну прибув рейсовий автобус сполученням «Варшава - Одеса». Під час паспортного контролю серед пасажирів було виявлено 22-річного мешканця міста Херсон, який підозрюється у скоєнні злочину за ч.2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Наразі зазначених осіб передано співробітникам Національної поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські прикордонники затримали двох зловмисників, яких розшукували за вбивство та крадіжку
05 жовтень, 2016, 13:59