Біл-борди Голєвої позаклеювали, бо їхнім власникам погрожували? ФОТО

Біл-борди Голєвої позаклеювали, бо їхнім власникам погрожували? ФОТО
Біл-борди з розміщеною на них агітацією кандидатки від Європейської партії України по виборчому округу № 22 Олени Голєвої невідомі особи заклеїли білим папером.

Сама ж кандидатка дізналася про це увечері 26 вересня, повідомляють в ОПОРІ.

Нагадаємо, у понеділок, 24 вересня на деяких луцьких біл-бордах з’явилася реклама кандидата в народні депутати у виборчому окрузі №22 Олени Голєвої з гаслом «Не дамо їм знов перемогти».

Сюжет реклами "натякає" на рекламу іншого кандидата - Ігоря Палиці.

«Виглядає, що біл-борди заклеїв власник щитів, тому що у вівторок, 25 вересня його представник був у моїх юристів і вимагав негайного розірвання договору, стверджуючи, що йому погрожують тим, що позрізають біл-борди», - розповіла Голєва.

«Оскільки підстав, щоб припиняти договір не було, йому повідомили про те, що ми не збираємося його розривати. Відповідно розміщати ми будемо ті зображення, які вважаємо за потрібне, відповідно до договору, який був заключний до 26 жовтня», - пояснила кандидатка.

Голєва уточнила, що відповідно умов договору, якщо якась зі сторін бажає розірвати в односторонньому порядку договір, то повинна попередити за місяць.

«А він (представник власника біл-бордів, - ред.) спокійно пішов і після того от вчора ввечері ми дізналися, що біл-борди заклеєні», - пояснила Олена Голєва.

Як повідомила кандидатка, вона подаватиме до суду та звернеться до правоохоронних органів, щоб з’ясувати, хто ж саме позаклеював орендовані нею біг-борди.

Також Голєва зазначила, що наразі жодна фірма в Луцьку, що займається розклейкою біг-бордів, не бажає приймати її замовлення, тому шукатиме підприємства у інших містах.

Біг-борди кандидатки були лише недавно розклеєні у Луцьку. Їх зображення нагадувало біг-борди з рекламою опонента кандидатки – Ігоря Палиці та закликало: «Не дамо їм знов перемогти!»

Власник біг-бордів – фірма «Волинь Борд». Голєва орендує у підприємства десять щитів. Юрист цієї фірми Дмитро Курляндський підтвердив ОПОРі, що договір між Оленою Голєвою та «Волинь Борд» існує.

Юрист повідомив, що бачив заклеєні біл-борди, проте більш нічого конкретного не повідомив: «Почнемо з того, що наше підприємство взагалі не займається поклейкою чи здиранням. А на рахунок договору, чи він розірваний чи не розірваний, я вам не можу надати такої інформації, оскільки це є комерційна інформація», - прокоментував юрист.

Про можливі погрози підприємству щодо біг-бордів Голєвої Курляндський теж не розповів, посилаючись на те, що таку інформацію можуть вимагати лише правоохоронні органи. Тому наразі невідомо, хто ж саме заклеїв біл-борди з рекламою кандидатки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голєва судиться за все. суддям роботи більше не має, тільки розглядати претензії.....голєвих
Відповісти
тут і сумніву немає - хто наклеїв, та і позаклеєвувала, роблячи з себе невинну овечку
Відповісти
Отут я з Вами цілком згідна. І ДУЖЕ сумніваюся, що хтось їй погрожував. Війна з повітряними млинами.
Відповісти
ну якось хтось був за кордоном, а картка проголосувала, якось...
от якось хтось не в курсі, а якось..борди заклеєні..
Відповісти
Хоть посмеемся вдоволь.
Відповісти
від Голєвих можна чекати чого хоч
Відповісти
Палиця - не подарунок, але вкинув в місто величезні гроші. А Голєва в свою рідну 5-ту школу принесла дітям цукерки і олівці і виконала це демонстративно - з телебаченням. На цьому її котяча благодійнісь вичерпала себе. Такі люди несуть у світ страшну скупість і у владі вони надто небезпечні. Нехай краще буде Палиця!
Відповісти
Останні новини
Біл-борди Голєвої позаклеювали, бо їхнім власникам погрожували? ФОТО
28 вересень, 2012, 10:02