Кварцяний пообіцяв піти «без шуму і скандалу», якщо виконають його умови

Кварцяний пообіцяв піти «без шуму і скандалу», якщо виконають його умови
Колишній головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний заявив, що коли йому повідомили про відставку з посади, він «погодився на мінімальні умови», хоч по контракту мав працювати ще чотири з половиною роки.

Про це Кварцяний розповів у інтерв’ю виданню UA-Футбол

«Я поки ще на роботі, але заяву готовий написати. У "Волині" я в будь-якому випадку працювати не буду, ні на якій посаді, - з "Волинню" тема закрита», - сказав тренер.

«Я чекаю того, про що ми домовилися з відповідними людьми. Потім я спокійно рву контракт і йду без шуму, без скандалу», - пообіцяв він.

Кварцяний відмовився розповідати детально про те, як саме сталося так, що його відправили у відставку. «Не буду я нічого поки що говорити. Я пообіцяв людям, що не буду давати ніякої інформації, що розійдемося по-доброму», - сказав він.

«Я чекаю на те, що пообіцяв мені Столяр, президент клубу, - ми через нього спілкувалися, з ним у мене нормальні стосунки, і немає ніякого непорозуміння», - додав Кварцяний.

«Я дав слово піти спокійно: нехай люди працюють. Якщо зі мною вчинять несолідно, будуть відтягувати - значить, я буду вимагати більш вагомих аргументів у розвитку сюжету: маю на увазі, що не погоджуся на пропоновані мені умови, а буду поступати, як поступила б кожна людина, яка себе поважає», - заявив Кварцяний. Але додав: «Думаю, що до цього не дійде».

«Я погодився на часткову компенсацію, - багато мені не потрібно», - запевнив тренер.

Віталій Кварцяний розповів, що рішення про його відставку приймали «на большом верху». «А я тільки сказав: "Якщо так треба, то я піду", - і нічого більше», - сказав він

«Єдине, що можу сказати: я вважаю свої дії правильними, по своїй манері вони можуть змінюватися. Я така людина, що я завжди в "Волині" працював чесно і хотів для клубу тільки розвитку, а ні в якому разі не навпаки», - вважає Кварцяний.

«Наприкінці мені трошки не дали працювати так, як я хотів. Причини я знаю, але не хочу про це говорити», - сказав екс-тренер «Волині».

Разом з тим Кварцяний відмовився коментувати чутки про те, що на «великому верху», де приймали рішення про його відставку, знаходиться ставленик Ігоря Коломойського.

Зазначимо, що бізнес-партнер Коломойського, нардеп Ігор Палиця є співвласником ФК

Читати повністю інтерв’ю з Віталієм Кварцяним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подобається погрозливий і "малоокультурений", як завжди, пафос Кварцяного - типу, "без шума и пыли", але відчувається передозировка спиртного. Але тут все можна списати на "Новий рік".
Відповісти
Не юродствуй, Заспаний. Кварц можен і передумати, і видоїти товстосумів по повній (як Заваров Рабина...).
Відповісти
Очевидно, вболівальник такого ж розвитку, як так званий кварц і як весь волинський футбол.
Відповісти
Останні новини
Кварцяний пообіцяв піти «без шуму і скандалу», якщо виконають його умови
01 січень, 2012, 12:56