У Володимирі-Волинському формують нову військову частину

У Володимирі-Волинському формують нову військову частину
Відповідно до спільного рішення Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України, у Володимирі-Волинському приступили до формування нової військової частини (ЗРП).

У зв’язку з цим, військові комісаріати Волинської області проводять відбір кандидатів на військову службу за контрактом на посади не тільки солдатського, сержантського, а й офіцерського складу - повідомляє Володимир Медіа.

Зокрема, серед посад солдатського та сержантського складу військовій частині необхідні: механіки-водії, водії-електрики, оператори бойової машини, заступники начальника обслуги, командири відділень.

Серед офіцерського складу необхідні: командири взводів, рот, батарей, заступники командира роти з морально-психологічного забезпечення, заступники командира роти з озброєння та інші фахівці.

Нагадуємо, що у 2016 році суттєво збільшено розмір грошового забезпе­чення військовослужбовців Збройних Сил України. Так звичайний солдат отримує – від 7000 грн, сержантський склад – від 8000 грн, офіцери – від 9500 грн щомісяця. Також місцевими районними державними адміністраціями виплачується одноразова допомога в розмірі від 3 до 8 тис. грн особам, які підписали контракт із Збройними Силами України.

Щодо соціальних гарантій, то військовослужбовці мають право на безкоштовне здобуття вищої освіти без відриву від військової служби, безкоштовне медичне забез­печення, а також санаторно-курортне лікування.

За детальною інформацією можете звертатися у найближчий районний (міський) військовий комісаріат за місцем приписки, або за тел.: (0332) 75-03-52, моб. тел. (095) 012-42-15.

Додаткову інформацію також можна дізнатися на КПП військової частини (м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 265).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

А військовий аеродром у селі Жовтневе , майно якого розікрали ,напевне також відновлять.....
Відповісти
не аеродром, а стайня для волів! Армія ж наша...
Відповісти