Луцькі муніципали знесли «ларьки» і два гаражі

Луцькі муніципали знесли «ларьки» і два гаражі
Сьогодні муніципали демонтували гаражі та торгові кіоски.

Про це повідомив департамент муніципальної поліції на своїй сторінці у Фейсбук.

"6 жовтня 2016 року департаментом муніципальної поліції Луцької міської ради проведено роботи з демонтажу 6 незаконно розміщених тимчасових споруд за адресами: пр-кт Волі, 1б (торговий кіоск), вул. Ковельська, 4 (торговий кіоск), пр-кт Перемоги, 25 (металевий гараж), вул. Конякіна, 8 (металевий контейнер), пр-кт Соборності, 5 (металевий гараж), вул. Дубнівська, 66а (торговий кіоск).
Усі тимчасові споруди були розміщені без відповідних дозвільних документів та демонтовані, відповідно до прийнятих рішень виконавчого комітету Луцької міської ради у зв’язку з нездійсненням їх власниками самостійного демонтажу", - йдеться у дописі.

Роботи проводились з метою відновлення порушеного благоустрою території та повернення земельних ділянок в комунальну власність Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Что-то сносят, а что-то на эти места поставят. Кому-то это надо, кому-то это на руку. в недалёком будущем время подтвердит сей факт. Просто сейчас проходит политика махновщины. "Но масло иногда вскипает и загорается"
Відповісти
Слухай, ти, фанат "махна", закон один для всіх!!! Якщо ти з цим не згоден, вали на*уй з країни!! В країні має бути порядок!
Відповісти