У Луцьку презентували книгу про волинських героїв

У Луцьку презентували книгу про волинських героїв
У Луцьку відбулася презентація науково-довідкового видання «Волинський Пантеон: Схід-2015».

Повідомляє Вісник+Ко.

Автори Олександр Дем’янюк і Геннадій Гулько представили вже друге видання, яке присвятили загиблим і померлим у 2015 році бійцям-волинянам.

Тим самим зробили внесок у збереження пам’яті про наших мужніх земляків, а також висловили глибоку шану та повагу їхнім родинам. На заході неодноразово згадувались імена бійців, які боролися проти ворога й трагічно загинули, розповідались історії з їхнього життя на фронті. Також були представлені фотоматеріали із зони бойових дій, надані військовими.

Як запевняють автори, про героїв потрібно пам’ятати, бо, крім згадки, від них нічого не залишиться. Саме тому вони видали книгу, присвячену українським військовим-волинянам.

Тираж видання невеликий, бо письменники не знайшли підтримки з боку держави. Воно було видрукуване за кошти благодійного фонду «Волинь-2014». Більшість книг уже розійшлася по сім’ях загиблих.

Також, за словами організаторів, через кілька тижнів вони запустять проект в Інтернеті, аби й молодь дізналася в легкій та доступній формі про наших героїв-земляків. Автори впевнені, що ця книга буде належно оцінена читачами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.