У ДКП «Луцьктепло» просять платити за опалення авансом

У ДКП «Луцьктепло» просять платити за опалення авансом
У ДКП «Луцьктепло» повідомили, що для населення діятиме авансова система оплати за послугу з централізованого опалення у жовтні 2016 року.

Повідомляє ВАР.

До такого рішення вдалися з метою покращення платоспроможності підприємства для забезпечення належного початку опалювального сезону 2016-2017рр., відповідно до пункту 18 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630.

Тарифи будуть такими:

– для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних засобів обліку теплової енергії – 15 грн за 1 кв.м опалювальної площі;
– для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними засобами обліку теплової енергії – 9 грн за 1 кв.м опалювальної площі.

«Проведена Вами оплата рекомендованого авансу за послугу з централізованого опалення ніяким чином не вплине на надання чи розмір субсидій чи пільг», – кажуть на підприємстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То, що задумали в "Луцьктепло" - то суперечить чинному законодавству. Антимонопольний комітет із заврашнього дня - до роботи ! А чого заціпило міськраді? Безпроцентне кредитування холодного "Луцьктепла" не пройде, бо то є чистої води кримінал.
Відповісти
де взяти гроші наа аванс..... не хватає на оплату
Відповісти
Значить все погано,але це не привід платити за товар авансом.Маразматичні ідеї не пройдуть.
Відповісти
А то, що за новина?...Спочатку надайте послуги за які ви вправі брати гроші. За холодні батареї та ще й авансом? Це анекдот. Чи можливо в м.Луцьку нам тепер наперед зарплату будуть давати? То нас потрібно занести в Книгу Гінеса, бо тут ми точно перші.
Відповісти
А ви праві, просто все наше вони вже з'їли, тепер будемо їсти кожен своє... одні в особняках з індивідуальним опаленням, інші платити за обігрів Луцької землі...
Відповісти
А ху-ху не хо-хо???
Відповісти
луцьктепло вимагає від мешканців проводити повірку лічильників тепла за власний рахунок, хоча закон,який вступив в силу з 1 січня 2016року, ясно говорить, що повірку повинне проводити за свій рахунок луцьктепло, а вартість повірки закладається в тарифи, коли цими питаннями займеться прокуратура, скільки ще ми будемо терпіти цей " луцьктепловський бєспрідєл"
Відповісти
Розкажіть про фінансовий стан Луцьктепла.
Відповісти
у тих, в кого забирають квартири за несплату комуналки за фінансовий стан не запитують, у нас ринкові відносини + закони і ніяких емоцій
Відповісти
Я щось неможу зрозуміти. Якщо заплатив цей аванс, то в наступному місяці за опалення буде він врахований чи ні?
Відповісти
А якщо не оплатити цей аванс, то це якось вплине на субсидію, субсидію не скасують?
Відповісти
Останні новини
У ДКП «Луцьктепло» просять платити за опалення авансом
06 жовтень, 2016, 22:39