Автобус «Тернопіль – Ковель» потрапив в ДТП: є жертви

Автобус «Тернопіль – Ковель» потрапив в ДТП: є жертви
26 вересня, о 18.20 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась на дорозі Тернопіль – Кременець біля села Вишнівець Збаразького району.

Про це повідомляє видання Про Ковель.

На місці події було встановлено, що 45-річний водій автомобіля «КАМАЗ 5320» з причепом, який належить товариству із Володимир-Волинського району Волинської області, рухаючись у напрямку Тернополя, виїхав на смугу зустрічного руху. Тут вантажівка спочатку зіткнулась із вантажним автомобілем «Мерседес Бенц», а згодом ще й з рейсовим автобусом «Тернопіль – Ковель».

– Практично увесь удар перепав на кабіну водія і в результаті – водій «КАМАЗу» помер у лікарні. На даний час з’ясовуються усі обставини. Починаючи від технічного стану транспортного засобу і, звичайно, стану самого водія. Можливо, йому стало погано. Тому що причини досі незрозумілі, чому він виїхав на смугу зустрічного руху. Швидкості великої не було.

На щастя, зіткнення спочатку відбулось із вантажним автомобілем, а пізніше вже із з автобусом. У автобусі перебувало дев’ятеро пасажирів. Ніхто із них не постраждав, – розповів начальник сектору зв’язків з громадськістю тернопільського обласного управління ДАІ Микола Лецкалюк.

Для вивільнення потерпілого із понівеченого автомобіля довелося залучати рятувальників місцевої пожежної команди села Вишнівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З церкви вкрали 9 ікон
28 вересень, 2012, 12:39
Автобус «Тернопіль – Ковель» потрапив в ДТП: є жертви
28 вересень, 2012, 12:05