Приват24 оцифрував понад мільйон дисконтних карток*

Приват24 оцифрував понад мільйон дисконтних карток*
Українські користувачі смартфонів додали у свої електронні гаманці Приват24 більше мільйона дисконтних карток торгових мереж і програм лояльності.

Як повідомили в ПриватБанку, який запустив сервіс цифрового зберігання карток у жовтні минулого року, щодня в цифрових гаманцях Приват24 реєструється понад 30 000 дисконтних карток.

Найактивніше переводять свої картки в смартфони клієнти продуктових мереж, автозаправок і мереж товарів для краси. У першій п’ятірці найпопулярніших дисконтних карток серед користувачів Приват24 виявилися картки «Сільпо», Fishka, Watsons, METRO та «Аптеки низьких цін». Серед покупців електроніки та побутової техніки найбільше оцифровано карток Comfy та «Фокстрот», на ринку спортивних товарів лідирують картки «Спортмастер», а серед мереж одягу та взуття – COLIN'S та Intertop.

Щоб додати свою дисконтну картку в Приват24, потрібно зайти в розділ «Дисконт», вибрати компанію та відсканувати QR-код або штрихкод дисконтної картки за допомогою камери смартфону.

Після цього картку буде додано в особистий список. Сервіс доступний користувачам будь-яких мобільних пристроїв на Android та iOS.

Штрихкоди дисконтних карток у Приват24 без проблем скануються на відповідних пристроях у касах магазинів. Якщо ж деякі магазини ще використовують застарілі технології (лазерні або планшетні сканери), номер дисконтної картки клієнта на касі може бути легко введено вручну.

У гаманець Приват24 можна безкоштовно додати будь-яку кількість дисконтних карток зі штрихкодом.

Приват24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та пострадянського простору – на 1 жовтня його встановили понад 4,6 млн користувачів смартфонів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Приват24 оцифрував понад мільйон дисконтних карток*
08 жовтень, 2016, 09:17