Героїв «Айдару» нагородили посмертно. ФОТО

Героїв «Айдару» нагородили посмертно. ФОТО
Бійців батальйону «Айдар» посмертно нагородили орденами за мужність та відвагу.

Вручення відзнак відбулося у п’ятницю, 7 жовтня, у стінах Луцького палацу культури, - пише VIP.

Розпочали дійство із молитви, адже «будь-який захід треба починати та закінчувати молитвою. Тож давайте і ми прочитаємо молитву «Отче наш», – закликав член спілки бойових дій, офіцер батальйону «Айдар» Сергій Сивий.

Опісля офіцер розповів, що зустріч організували та присвятили воїнам, які задля Незалежності та перемоги нашої держави віддали найдорожче – життя. Щоб вручити посмертні нагороди «айдарівцям», на захід запросили їхніх рідних.

Відзначали у цей день дев’ять бійців, які сьогодні «лежать» на Алеї Слави у Луцьку та Хмельницькому. Не всі із них, до слова, загинули на полі бою. Сергій Сивий наголосив, що особливі відзнаки призначені тим, чиї серця перестали битися вже згодом, від отриманих ран. Ордени також вручали і рідним тих «айдарівців», яких сьогодні вважають зниклими безвісти. «Ми будемо просити Бога та Матінку Божу, аби ці хлопці повернулися до нас живими», – сказав Сивий.

До слова, нагороди Спілки учасників АТО вручили також і двом жінкам-волонтеркам, вклад і допомога яких для бійців є неоціненним. Після завершення дійства «айдарівці» поїхали на кладовище, щоб там покласти квіти на могили загиблих бійців.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.