Керівництво волинської шахти прокоментувало розкрадання копальні. ФОТО

7-го жовтня інтернет-виданню «БУГ» стало відомо про повторну крадіжку кольорових металів на шахті №1 «Нововолинська». Нагадаємо, що 6-го жовтня ми повідомляли про ситуацію такого ж характеру, яка була помічена 4-го жовтня.

Цього разу журналісти інтернет-видання «БУГ» вирішили самі навідатися на територію шахти та перевірити правдивість інформації, поспілкувавшись із директором Андрієм Пилипюком.

Із території шахти зникло приблизно 200 кілограмів міді. Та незрозумілим для самого директора залишається питання: чому охорона нікого не затримала, адже винести таку кількість міді з шахти та вивезти її з території, при цьому залишитися непоміченим – нереально. Та й дивно, що охоронці відразу не викликали працівників правоохоронних органів, а залишили лише службову записку. Варто взяти до уваги, що розібрати підстанцію та видобути з неї мідь може лише обізнана у цій справі людина.

При розмові ми вирішили поцікавитись інформацією, яка була надана в одному з коментарів у попередній статті стосовно «восьми зниклих моторів, які ще Шостак (колишній керівник шахти) привіз із Харкова». Директор запевнив, що 4 з цих двигунів передано на шахту «Бужанську», 2 знаходяться на конвеєрі, а ще 2 – на території копальні та наразі не експлуатуються.

Як зауважив Андрій Пилипюк, завдяки відрядженню у Київ, яке тривало з 3-го по 5-те жовтня, працівники шахти сьогодні, 7-го жовтня, отримають заробітну плату за серпень та частину вересня.

Заява про розкрадання обладнання від імені директора шахти №1 Андрія Пилипюка, була зареєстрована у відділку поліції 6-го жовтня. Того ж дня працівники правоохоронних органів розпочали слідчі дії та кримінальне провадження.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Керівництво волинської шахти прокоментувало розкрадання копальні. ФОТО
08 жовтень, 2016, 14:31