Ми шукаємо можливості зробити парковку для відвідувачів візового центру, - Микола Романюк

Ми шукаємо можливості зробити парковку для відвідувачів візового центру, - Микола Романюк
Біля візового центру, який недавно перенесли з вулиці Рівненської на вулицю Кривий Вал, виникла проблема – відсутність місця для паркування. Проте луцький міський голова Микола Романюк каже, що у центрі немає фізичної можливості для зведення парковки, тому поки шляхи вирішення шукають.

Про це він розповів у коментарі ВАРу.

За словами мера, парковки там просто немає де зробити. «Цей візовий центр – як грім з ясного неба», – зазначив Романюк.

За його словами, перенесення центру стало «навпівнесподіванкою» для мерії. «Цей візовий центр буде створювати нам певні проблеми. А парковку де? У нас у центрі немає де зробити», – каже Романюк.

Поруч розміщений ЦНАП, та там теж є певні проблеми, коли автомобілі приїжджають на П’ятницьку Гірку; на Театральному майдані ж робити парковку ніхто не буде, адже це місце для відпочинку. За словами мера, рішення стосовно перенесення не зовсім продумане, але «сталося, як сталося».

У центрі зробити парковку немає фізичної можливості. Щоправда, на вулиці Глушець починаючи від Старого ринку і до входу в парк планують зробити парковку на кілька десятків автомобілів, але вона буде розрахована на відвідувачів парку.

«Наразі вирішення проблеми немає і у найближчій перспективі я не бачу вирішення саме у центрі міста»,- підсумував Романюк

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хіба обов'язково під самі двері паркуватись?
Відповісти
хочеться заїхатии гавтівкою прямо в офіс...
Відповісти
Якщо не можете створити парковку, то навіщо взагалі перенесли. І невже потрібно було переносити в центр міста. Хіба в Луцьку нема більше місця.
Відповісти
парковок цілком вистачає, проблема надумана як із мухи слона. краще підземним переходом біля там-таму позайматись - от там справжні затори. а ще краще розширити парковочну зону на кривому валі біля нових бетонних споруд (демонтувати нову реконструкцію цокольних підвищень по вул.лесі українки) - там 20 авто легко розмістити - ось питання й буде вирішено. але наразі ніяких заторів немає, а додаткові парко місця незавадять
Відповісти
а де парковки для укртелекому, розвантажувальна площадка магазину простор, секонд -хенд, наш край? біля візового центру є на 12 авто, а де у них?
Відповісти
мене цікавить де парковка біля ЦУМУ? Там взагалі до дитячої поліклініки не проїхати. чому про це ніхто не пише? хворих дітей на прийом до лікаря завезти не можливо. Там навіть і пройти не має можливості.Оце я вважаю проблемою.
Відповісти
Не розумію, відкрили центр без мера, в парковка за мером? То хто приймає рішення? Є в місті господар чи ні? Нащо ті машини в центрі? Повісьте знак заборони зупинки і все.
Відповісти
а ще там приймали участь марсіани, та жителі сузір"я горгони. який конкретно тобі дискомфорт приносить цей центр крім того, що тебе душить жаба? проблеми повністю в мізках різних писак, для яких усе нове - то погано, ... а де бардак про який триндять "диванні реконструктори" - а немає його, бо він в головах тих же писак.
Відповісти
50 грн.за літр бензину і буде всім парковка.Такі всі бідні,що немає де машин поставити.
Відповісти
Останні новини
Ми шукаємо можливості зробити парковку для відвідувачів візового центру, - Микола Романюк
08 жовтень, 2016, 17:25