Польща зробила категоричну заяву щодо окупації України

Польща зробила категоричну заяву щодо окупації України
Варшава ніколи не погодиться з фактом окупації Росією частини території України.

Про це заявив міністр національної оборони Польщі Антоній Мацеревич під час відвідання місця розташування штабу Литовсько-Польсько-Української бригади (ЛітПолУкрбриг) у Любліні, - інформує Укрінформ.

“Третій рік триває окупація території нашого українського союзника. Це ситуація, з якою у Європі не можна погоджуватися. Жодна країна не має права намагатися врегулювати політичний конфлікт шляхом окупації території іншої країни. Польща ніколи з цим не погодиться”, - заявив Мацеревич.

Він додав, що у питанні безпеки позиція Польщі і країн східного флангу НАТО буде “безкомпромісною і ніколи не зміниться”.

Польський міністр також наголосив на "дуже великій" ролі спільної бригади в інтенсифікації взаємних контактів між Україною, Польщею та Литвою.

Нагадаємо, напередодні в Любліні відбулася церемонія призначення нового командира ЛітПолУкрбриг. Ним став полковник ЗС Польщі Зенон Бжушко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми, звичайно, продовжуємо залишатися моторошними невиправними совками. З цими нашими «заслужено-народними артистами», з нікчемними збоченими науковими званнями, жалюгідними професійними святами, роздачею брязкалець із приводу і без (особливо – звання Герой «із нагоди ювілею») і багатьом іншим. Але головне – з ублюдочним совковим мораторієм на продаж землі і такими ж мерзенними патерналістськими аргументами на користь цього збочення.

Уряд канючить гроші по всьому світу, сидячи на ресурсі вартістю у трильйони. Могли б побудувати дороги, переобладнати енергетику, запустити бізнес, давши підприємцям дешеві кредити (в тому числі, фермерам).

А ми тільки потураємо ляшкоюлям і їх дебільному електорату, не здогадуючись, що земля і після продажу українською бути не перестане, а лише почне давати більше хліба, молока і податків.
Відповісти
як людина яка є фермером та справно сплачує податки та оренду землі можу сказати,що більш за все при продажі землі вона стане не українською!!! Зараз алкаши і т.п попродають її за пляшку горілки а в більшості фермерів та господарств немає коштів на купівлю землі. Тобто щоб купити декілька гектарів потрібно взяти гроші з обороту і тоді ми відкотимося на 10 років назад!!! Вот і все
Відповісти
Землю продавати не можна, інакше її скуплять ті, в кого є гроші, а ці люди відомі, а бідніші перетворяться в кріпаків.
Відповісти
продати земельку треба - ми ж щеневмерлики! Нас підтримують щенезгінелики! Пихи багато - толку нуль.
Відповісти
хлопці ви хоть читали про що інформація вище
Відповісти
Народ ,я розумію вашу ненависть до злодійськоі влади ,але тема зовсім про інше ,читайте заголовок ,перш ніж коментувати .
Відповісти
Останні новини
Польща зробила категоричну заяву щодо окупації України
09 жовтень, 2016, 04:19