Смаковиця по-володимирськи. ФОТО

Смаковиця по-володимирськи. ФОТО
Перший гастрономічний фестиваль "Смаковиця по-володимирськи" у розпалі!

Про це повідомляється на сайті Володимир-Волинської міської ради.

Розпочалося свято виступом духового оркестру дитячої музичної школи. Потому, офіційно розпочавши, з головної сцени "Смаковиці" всіх містян та гостей привітав міський голова Петро Саганюк, народний депутат України Ігор Гузь та директор ВАТ "Чебатурочка" Аліна Сич.

Дуже цікавим був дитячий блок свята - адже на сцені дошкільнята міських садків танцювали, співали, забавлялися і іграх і навіть показували майстер-клас по приготуванню справжньої української гарбузової каші. Як завжди, неперевершеною українською народною піснею тішили ансамблі "Розмай", "Володимирські музики", "Козаки", "Родослав", духовий оркестр "Арсен", фольклорний гурт "Молодички" та"Пісенне джерело" ( с. Зимне). Торгові марки "Забіяка", "Рудь" та ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" прикрасили свято подарунками і розіграшами призів продукції власного виробництва.

Не обійшлося і без гастрономічного квесту між студентськими командами "Смачнофест" - команди педагогічного та агротехнічного коледжів, вищого профучилища мали теж чисто кулінарні назви - "Шкварки", "Заварнушки" та "Кримчанки-коледжанки". Національним приготуванням гуглів з волинськими кручениками пригощала "Смаковиця" всіх дорогих гостей.

Все, як і обіцяли організатори, просто вражало: багато смаколиків від закладів ресторанного господарства, гастрономічні майстер-класи, медовий ярмарок, ярмарок хенд-мейд, чарівні фотозони, які приготували навчальні заклади, миттєва лотерея, забави для дітей та дорослих. Головним спонсором заходу виступило ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика "Чебатурочка. Смачна курочка"", всі вторговані кошти від реалізації їхньої продукції підуть на благодійну справу.

А гарний настрій, позитивні емоції фестиваль закріпить вечірнім виступом легендарного рок-гурту "Брати Гадюкіни"!












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це шоу - своєрідна компенсація- підкуп птахофабрики за сморід яким оточене місто.Замість того щоби чмурити цих куровирощувачів Саганюк і його "малада" команда заграють з харківськими ділками , влаштовують чергову попойку. Місто не проти фестивалів , розваг , але чи варто від подібних "спонсорів" брати гроші. Народ терпить до пори часу.до речі, а де Коба зі своєю "петровою! "СВОБОДОЮ"?
Відповісти
Було смачно, трохи неорганізовано, але смачно) Лідерами по смаколикам вважаємо fbi і забіяку, а з музик дуже духовий оркестр сподобався)
Відповісти
Останні новини
Смаковиця по-володимирськи. ФОТО
09 жовтень, 2016, 18:20