Депутат Волиньради піде під суд за крадіжку більше 6 мільйонів гривень

Депутат Волиньради піде під суд за крадіжку більше 6 мільйонів гривень
Волинська прокуратура затвердила обвинувальний висновок та направила до суду кримінальну справу щодо депутата Волинської обласної ради, керівника одного з підприємств лісозаготівельної галузі краю.

Про це 28 вересня повідомила прес-служба прокуратури області.

Нагадаємо, у квітні 2012 року прокурор Волині порушив кримінальну справу стосовно депутата Волинської обласної ради, колишнього директора ТзОВ «Волинь Ліс Сервіс» Олега Чикиди.

Сам Чикида тоді стверджував що ця справа має замовний характер, адже, за його словами, у свідків фактично «вибивали» покази, які були потрібні слідчим. Депутат запевняв, що твердження, ніби він вкрав мільйони бюджетних грошей не відповідають дійсності.

Наразі прокуратура обвинувачує депутата у зловживанні службовим становищем, що завдало шкоди державним інтересам в розмірі 13,3 мільйони гривень, службовому підробленні, створенні фіктивного підприємства.

Йому інкримінують також привласнення коштів державного бюджету в сумі 6,5 мільйонів гривень та легалізацію доходів, одержаних злочинним шляхом, на загальну суму понад 3 мільйони гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рыгионала под суд? НЕ ВЕРЮ!!!!
Відповісти
Цей вкрав в десятки разів більше, ніж головний гробокопатєль спецкомбінату. Цікаво, як складеться ситуація? Враховоуючи, що ригонал, може отримати не більше, як "общестсвенноє поріцаніє".
Відповісти
Палицю вже пора садити!!! За ті свої пакращення!!!
Відповісти
Останні новини
Депутат Волиньради піде під суд за крадіжку більше 6 мільйонів гривень
28 вересень, 2012, 14:53