Взимку українцям відключатимуть електроенергію

Взимку українцям відключатимуть електроенергію
В "Укренерго" допускають відключення електрики по всій території України в зимовий період.

Про це в інтерв'ю DT.UA заявив в.о. директора компанії Всеволод Ковальчук, - повідомляє UA1.

За його словами, масові відключенні електрики може спричинити нестача вугілля на ТЕС.

При цьому Ковальчук наголосив, що в такому разі виходом із ситуації стане запуск газо-мазутних блоків на Запорізькій та Трипільській ТЕС, що призведе до рекордного підняття цін на електроенергію, оскільки за таких умов для її виробництва доведеться збільшити споживання природного газу.

"Так, ціна буде набагато вищою, ніж генерація на вугіллі. Але інші варіанти обійдуться значно дорожче. Або треба буде обмежувати споживачів. Ритмічно, без масових відключень, та все ж", – заявив Ковальчук.

Нагадаємо, у вересні 2016 року тарифи на електроенергію в Україні зросли на 27,8% порівняно із серпнем цього року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Покращення" щодня - ура!!! :))) Скільки можна людям брехати? Пару місяців тому казали, що виключати нічого не будуть, а тепер он як співають? Скільки можна???
Відповісти
То ж кричали, що всьо хватає і газу і світла. Не вмієте керувати уйдіть. Ми маємо куча електростанцій і щоб в нас не хватало енергії, може у вас мізків не хватає керувати.
Відповісти
А Рівненська АЕС для продажу світла,а радіація наша
Відповісти
Даже Віктор кривавий так не знущався над людьми.
Відповісти
Еге ж, не знущався, зек єнакієвський.
Відповісти
А Крим нащо освітлюєте,окуповану територію.Кричали Расея,хай Расея освітлює.Може ще в Росію хай постачають електроенергію.З голоду вже будмо дохнути та відключіть і газ і воду і вітло.Нащо вам люд дурнувати голий і голодний.Хто біля корит той краде вже мільярди.Дивишся на це все і здається,що ми поменьку з розуму виходимо.Ну,як можна так красти і то всі від голови сільської ради.Створити корупційний орган,Який нікого не садить,нічого не забирає, а ці судді,прокурори, менти і їім подібні маючи по 10 віл і далі говорити нема сил,що накрали,дмвляться в очі і брешуть все. Та пустіть атомну бомбу і біде гаплик вам і нам-виходу нема вже ніякого.Це злодійство і беззаконня зупинити вже не зможе ніхто.
Відповісти
То Гройсман тільки казки розказує що все так прекрасно? розбиті дороги, ліси вирубають, жиріють чинуші, поля заростають, тарифи ростуть, грошей на продукти все менше хватає, пустують села поля заростають а влада внушає - ШО ВСЕ ДЛЯ НАРОДУ ВСЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ. А самі товстіють морди держи морди
Відповісти
И тепло будут отключать. В морозы. Завтра об этом сообщат.
Відповісти
Ото зажили .Чомусь на соі владці не економлять а самі витрачають в день те що ми місяць чекаємо від влади. І виривають і на продкути і на тарифи і на одяг першої необхідності і на медикаменти ліквання.. ЖАХІТТЯ. А самі сміються з людей чомусь їм смішно дуже.Так переконують що вони вже так наробили. Вчителям добавляють зарплату а у інших вихдить забирають? Тобто все дорожчає і далі і ще й світло будуть виключати і так дорого то ще і сиди без холодильника пралки і уроки дітям вчитти як ми у дитинстві при свічці
Відповісти
Не можете покращити так втікайте з країни там де ви ховаєтесь і ваші дітлахи вчаться і там де ви лікуєтесь. А то ви ж проблем простого громадянина України не знаєте!!
Відповісти
Взимку українцям відключатимуть електроенергію а також воду, газ і кисень
Відповісти
Останні новини
Взимку українцям відключатимуть електроенергію
10 жовтень, 2016, 10:19