На Волині виявили фальсифіковані цигарки та алкоголь. ФОТО

На Волині виявили фальсифіковані цигарки та алкоголь. ФОТО
У п’ятницю, 7 жовтня, правоохоронці провели санкціоновані обшуки в житлових приміщеннях 51-річної жительки міста Володимир-Волинський.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили фальсифіковані підакцизні товари із підробленими марками акцизного податку на понад 300 тис. грн, - повідомляє прес-служба поліції.

Ще у серпні 2016 року прокуратурою Локачинського відділення Володимир-Волинської місцевої прокуратури було відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального Кодексу України.

Під час досудового розслідування правоохоронці викрили факти незаконного виготовлення, зберігання та збуту на території Володимир-Волинського району фальсифікованих підакцизних товарів із підробленими марками акцизного податку та встановили, що до вказаної незаконної діяльності причетна 51-річна місцева жителька.

07 жовтня правоохоронці провели обшуки за місцем проживання волинянки, під час яких виявили та вилучили понад 1 тис. пляшок горілчаних виробів ємністю по 0,5 л із марками акцизного податку, які мають явні ознаки підробки, понад 10 тис. пачок тютюнових виробів із марками акцизного податку з явними ознаками підробки та без них, близько 250 л рідини з характерним запахом спирту. Всього вилучили підакцизних товарів на загальну суму понад 300 тис. грн.

На даний час триває досудове розслідування та проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення інших фактів злочинної діяльності правопорушниці та осіб, причетних до протиправної діяльності в сфері незаконного обігу підакцизних товарів.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині виявили фальсифіковані цигарки та алкоголь. ФОТО
10 жовтень, 2016, 11:46