Біля луцького ринку облаштовують сучасну парковку

Біля луцького ринку облаштовують сучасну парковку
Нині у Луцьку по вулиці Карпенка-Карого активно облаштовують сучасну платну паркову.

Про це сьогодні під час постійної комісії Луцькради з питань генпланування, будівництва, архітектури та благоустрою заявив тимчасовий керівник КП «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк.

Так, під час розгляду питання про звіт підприємства за 9 місяців роботи голова комісії Андрій Козюра поцікавився, чого досягло підприємство за час керування Олександра Мартинюка.

Так, він пояснив, що нині успішно функціонує парковка по вулиці Єршова, а на Карпенка-Карого уже зробили розмітку, встановили дорожні знаки та навіть придбали паркомат, щоправда, у розстрочку.

«Зараз ми активно працюємо над облаштування парковки поблизу Завокзального ринку. На інших об’єктах ще рано про щось говорити, адже один паркомат коштує 3 600 доларів. Підприємство таких коштів немає. Ми навіть цей взяли в розстрочку», - пояснив Олекснадр Мартинюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таку жлобську як на Кривому Валі?
Відповісти
Мій попередній коментар видалили. Все так як я написав на початку: "Дай дураку скляний ....". Ось знайшов старе фото, де на місці великої парковки, ще немає великого торгового центру. http://denied.org.ua/wp-content/gallery/stari-aerofoto-luts-ka/61780015.jpg
Відповісти
Нам уже вистачає того, що навпроти нашого будинку автозаправка. Тепер для повного щастя будується автопарковка! Нормально?)
Відповісти
Останні новини
Біля луцького ринку облаштовують сучасну парковку
10 жовтень, 2016, 18:59