Луцький евакуатор застрахували

Луцький евакуатор застрахували
Евакуатор КП «АвтоПаркСервіс», який на теренах міста розпочав свою роботу 8 жовтня, застрахували на випадок агресивної поведінки водіїв.

Про це сьогодні під час постійної комісії Луцькради з питань генпланування, будівництва, архітектури та благоустрою заявив тимчасовий керівник КП «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк.

Він розповів, що на випадок казусів транспортний засіб застрахували.

«В суботу виїхав наш перший евакуатор, працюємо спільно з поліцією, роботи є багато. Аби уникнути неприємних ситуацій та наслідків, мусили укласти три договори страхування. Окрім транспортного засобу, застрахували і свою відповідальність перед третіми особами», - пояснив Олександр Мартинюк.

Нагадаємо, що 8 жовтня патрульні спільно з директором КП «АвтоПаркСервіс» Олександром Мартинюком та заступником міського голови Сергієм Григоренко презентували евакуатор. І того ж дня комунальники спільно з патрульними забрали першу автівку порушника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мартинюка і григоренка застрахуйте
Відповісти
А ще витрусили коврика зі сторони водія.
Відповісти
цікаві новини! то якими евакуаторами поліція забирала авто раніше, може це було не законно?? Пащенко здав в аренду евакуатор Автопарксервісу який має прибутку 24 тис.грн. на рік, де подівся патриотизм? одні "схеми" в голові...
Відповісти