У мешканців гуртожитку ПАТ «Електротермометрія» з’явилась можливість приватизувати квартири. ФОТО

У мешканців гуртожитку ПАТ «Електротермометрія» з’явилась можливість приватизувати квартири. ФОТО
Депутати Луцької міської ради Євген Ткачук та Микола Яручик зустрілися з мешканцями гуртожитку ПАТ «Електротермометрія», аби розповісти їм про те, що в міській раді планують викупити будівлю.

Зокрема, Євген Ткачук показав мешканцям гуртожитку рішення Луцькради від 28 вересня, відповідно до якого у комунальну власність було прийнято 6 гуртожитків, які раніше належали Міністерству оборони, і разом з тим передбачено в бюджеті міста 2,5 мільйона гривень для придбання та взяття на баланс гуртожитку ПАТ «Електротермометрія».


Нагадаємо, що під час сесії Луцькради Євген Ткачук попросив виділити з бюджету гроші на викуп та передачу гуртожитку, який знаходиться на проспекті Дружби Народів, 4а. За його словами, цей гуртожиток, який знаходиться у власності ПАТ «Електротермометрія», підприємство не хотіло безкоштовно передавати на баланс міста.

«Пропоную передбачити в бюджеті міста 2,5 мільйона гривень для придбання та взяття на баланс гуртожитку на Дружби народів, 4а. Там 108 сімей», - заявив депутат.

За словами Євгена Ткачука, міська рада неодноразово судилася із підприємством, аби забрати гуртожиток в комунальну власність. Люди, які живуть у цьому гуртожитку, вже понад 10 років не можуть приватизувати жодного квадратного метра свого помешкання - підприємство пропонувало викупити площу за ринковою ціною.

Після передачі гуртожитку на баланс міста люди нарешті зможуть стати законними власниками своїх помешкань. Зрештою, хоч і з другої спроби, але депутати таки проголосували за проект цього рішення.
«Це ще не остаточна перемога, але перший крок до неї. Я маю надію, що нам усе вдасться, і в наступному році ви зможете приватизувати свої квартири. Для цього нам потрібно спільно працювати з вами», - заявив під час зустрічі Євген Ткачук.


«Ми дуже раді, що вам вдалось це зробити. Ми дуже довго жили в невизначеності. Тепер, завдяки вам, у нас з’явилась надія, що ми зможемо щось залишити своїм дітям», - висловили подяку мешканці гуртожитку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У мешканців гуртожитку ПАТ «Електротермометрія» з’явилась можливість приватизувати квартири. ФОТО
11 жовтень, 2016, 11:41