Відтепер роботодавці зацікавлені працевлаштовувати безробітних

Відтепер роботодавці зацікавлені працевлаштовувати безробітних
Урядом спрощено механізм компенсації роботодавцям єдиного соціального внеску та приведено його у відповідність до законодавства, що сприятиме посиленню зацікавленості роботодавців у працевлаштуванні безробітних на нові робочі місця.

Це передбачено постановою Кабінету Міністрів України, - пише Урядовий портал.

Так, Центр зайнятості для виплати компенсації роботодавцю єдиного соціального внеску, сплаченого за нового працівника, безпосередньо керуватиметься даними з Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (без проведення самостійного розрахунку на основі заробітної плати працівника).

Крім цього, скасовано залежність розміру єдиного внеску, який підлягає компенсації, від класу професійного ризику виробництва, як цього вимагає Закон України „Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування”.

Також спрощено процедуру отримання роботодавцем компенсації єдиного соціального внеску, передбачену порядком, затвердженим постановою Кабміну України, що сприятиме посиленню зацікавленості роботодавця у працевлаштуванні безробітних на нові робочі місця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нарешті почнеться махровий розвіт України, тепер заживемо як депутати
Відповісти
Це як ,не ходити на роботу і отримувати зарплату ?
Відповісти
Ми, звичайно, продовжуємо залишатися моторошними невиправними совками. З цими нашими «заслужено-народними артистами», з нікчемними збоченими науковими званнями, жалюгідними професійними святами, роздачею брязкалець із приводу і без (особливо – звання Герой «із нагоди ювілею») і багатьом іншим. Але головне – з ублюдочним совковим мораторієм на продаж землі і такими ж мерзенними патерналістськими аргументами на користь цього збочення. Уряд канючить гроші по всьому світу, сидячи на ресурсі вартістю у трильйони. Могли б побудувати дороги, переобладнати енергетику, запустити бізнес, давши підприємцям дешеві кредити (в тому числі, фермерам). А ми тільки потураємо ляшкоюлям і їх дебільному електорату, не здогадуючись, що земля і після продажу українською бути не перестане, а лише почне давати більше хліба, молока і податків.
Відповісти
Останні новини
Відтепер роботодавці зацікавлені працевлаштовувати безробітних
11 жовтень, 2016, 12:13