Волинські депутати-мажоритарники відзвітували про роботу

Волинські депутати-мажоритарники відзвітували про роботу
Про свою діяльність у парламенті перед спостерігачами прозвітувалися три із чотирьох волинських нардепів-мажоритарників.

Про це повідомили в громадянській мережі ОПОРА.

Спостерігачі ОПОРА розробила форму звіту про діяльність волинських депутатів-мажоритарників за період роботи у Верховній Раді України від початку набуття депутатських повноважень з 27 листопада 2014 року до жовтня 2016 року.

На це прохання від ОПОРИ відгукнулись троє з чотирьох народних обранців, які представляють Волинську область у парламенті, а саме: Ігор Гузь (ВО №19), Степан Івахів (ВО №21) та Ігор Лапін (ВО №22).

В отриманих від нардепів звітах міститься комплексна інформація про діяльність представників волинської громади у парламенті та в окрузі, а також відомості про виконання передвиборної програми.

Читайте також: Законопроекти, запити, зустрічі: чим 2 роки займались волинські депутати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми, звичайно, продовжуємо залишатися моторошними невиправними совками. З цими нашими «заслужено-народними артистами», з нікчемними збоченими науковими званнями, жалюгідними професійними святами, роздачею брязкалець із приводу і без (особливо – звання Герой «із нагоди ювілею») і багатьом іншим. Але головне – з ублюдочним совковим мораторієм на продаж землі і такими ж мерзенними патерналістськими аргументами на користь цього збочення. Уряд канючить гроші по всьому світу, сидячи на ресурсі вартістю у трильйони. Могли б побудувати дороги, переобладнати енергетику, запустити бізнес, давши підприємцям дешеві кредити (в тому числі, фермерам). А ми тільки потураємо ляшкоюлям і їх дебільному електорату, не здогадуючись, що земля і після продажу українською бути не перестане, а лише почне давати більше хліба, молока і податків.
Відповісти
кладуть голови на плаху, а інші в ту ж мить падають на коліна, зраджують, продаються аби виклянчити собі якусь дещицю... Раби, подножки, грязь Москви, Варшавське сміття- ваші пани, Ясновельможнії гетьмани, Чого ж ви чванитеся, ви ! Сини сердешної України! Що добре ходите в ярмі, Ще лучче, як батьки ходили.Не чваньтесь, з вас деруть ремінь,А з їх бувало , й лій топили ! ... Кайданами міняються, Правдою торгують.Схаменіться, недолюди, Діти юродиві!( Т.Г.Шевченко "І мертвим, і живим, і ненародженим землякам моїм в Україні і не в Україні моє дружнєє посланіє", 1845 р.)
Відповісти
А я вважаю, що потрібно діяльно любити свою землю. Бо патріот- це той, котрий береже цілість свого роду, виховує родину в порядності і національному дусі, береже в родючому і красивому стані землю, яку дали Рater-Господь і pater-батько. Це істинний патріот, живий стовп нації, а не той, хто лише збуджено плеще язиком про любов. Кожен хлопчик має виростати борцем, що готовий захистити як родину, так і вітчизну, і віру. А живучи сьогодні, в важкий для країни час , повинен боротися за вдосконалення життя своєї родини і вітчизни. Тоді можемо бути спокійними за наш народ, за нашу країну. Робіть те, що переживе нас. РОБІТЬ ЦЕ ДЛЯ ЗАГАЛЬНОГО ДОБРА, ДЛЯ БАТЬКІВЩИНИ, ДЛЯ РОДИНИ. Як мало залишилося духу українського, спостерігаючи за рабською покорою співвітчизників.Болить душа , крається серце... Господи, те зло залишилося і по сей день! А де взяти того духу - його винищили ! І не видно просвітку. Одні за правду кладуть голови на плаху, а інші в ту ж мить падають на коліна, зраджують, продаються, аби виклянчити собі якусь дещицю....
Відповісти
Чи згідні Ви, що від сільської ради, району і до столиці у владі зараз - бандити і бариги... ?
Відповісти
ти відповідаєш за свої слова?перш ніж звинувачувати людей,треба подивитись на себе і свої вчинки
Відповісти
Вони що є шо їх не має, я як бомж жив гамні так і живу
Відповісти