Тимошенко в знак протесту лягла на підлогу

Тимошенко в знак протесту лягла на підлогу
Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко в знак протесту проти недопуску до неї лідерів Об'єднаної опозиції лягла на підлогу перед входом у свою палату в ЦКЛ "Укрзалізниці" у Харкові.

Про це повідомляє Українська Правда, посилаючись на слова нардепа Сергія Власенка.

Тимошенко обурена тим, що до неї не пустили Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка й Григорія Немирю.

"Юлія Володимирівна лежить на бетонній підлозі в знак протесту перед входом у її палату й відмовляється робити будь-які дії доти, поки не будуть виконані її законні вимоги про допуск до неї на короткострокове побачення тих людей, про яких вона говорила", - сказав Власенко.

"Вона повністю штучно ізольована від будь-яких зустрічей або дзвінків. Усі засуджені – убивці, ґвалтівники, навіть той, хто крав шапки, мають право на короткострокове побачення раз на місяць. Єдина людина, яка цього не має – Юлія Тимошенко", - сказав захисник.

Відповідаючи на запитання, як довго лежить, протестуючи, Тимошенко, він сказав: "Це досить довго вже відбувається".

І додав, що за станом на 16.30 "лежачий протест" триває.

"Я зараз вертаюся в лікарню. Мені колеги повідомили, що під час зустрічі із прокурором області, їм пообіцяли, що буквально найближчим часом відбудеться короткострокове побачення", - сказав він.

Власенко додав, що таке лежання, звичайно, шкідливе для здоров'я.

"Я зараз іду в лікарню, щоб передати Тимошенко, що прокурор області сказав, що їй дозволять побачення. Я не маю права вимагати, щоб вона піднялася, але передам, що нам обіцяли, що її законна вимога буде задоволена", - підсумував Власенко.

У коментарі журналістам біля лікарні в Харкові Власенко відзначив, що лідери опозиції тільки від'їхали від лікарні, але не покинули Харків.

Керівництво Качанівської колонії відмовило Тимошенко у зустрічі з лідерами опозиції Арсенієм Яценюком, Олександром Турчиновим та Григорієм Немирею.

За даними ДПтС, Тимошенко звернулась до керівництва колонії з проханням про надання їй 28 вересня побачення з соратниками.

"Дозвіл на таке побачення керівництвом установи надано не було, про що було проінформовано саму Тимошенко з роз’ясненням причин та посиланням на нормативну базу", - повідомили в пенітенціарній службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лежи воровочка лежи на полу пока дуба не даш.прояви себя. докажи на что способна.
Відповісти
Жах! І ця гидота на кожному сайті. Хіба це новина? Чорт зна що.
Відповісти
Останні новини
Тимошенко в знак протесту лягла на підлогу
28 вересень, 2012, 18:11