Цифри нардепа Ігоря Гузя: 4 закони, 46 запитів, 129 зустрічей

Цифри нардепа Ігоря Гузя: 4 закони, 46 запитів, 129 зустрічей
Протягом майже двох років діяльності на посаді народного депутата Ігор Гузь став автором 4 законів, подав 46 запитів, провів 129 колективних зустрічей з виборцями.

Як повідомили громадянській мережі ОПОРА, відповідно до результатів аналізу отриманих звітних форм, найкраще відвідує пленарні засідання представник 19-го виборчого округу Ігор Гузь, у якого цей показник становить 99% (100% - за письмовою реєстрацією та 99% - за електронною реєстрацією).

Найвищий показник відвідуваності засідань свого комітету теж у Гузя. 88% засідань відвідав нардеп.

З-поміж трьох народних депутатів-мажоритарників, які подали звіти, найбільше законопроектів подав Степан Івахів – 55, втім, лише 2 з них стали законами. Ігор Лапін напрацював 43 законопроекти. Аналогічно, 2 з них стали законами. Натомість, найменше законопроектів зареєстрував у парламенті Ігор Гузь – 27. Але 4 з них були позитивно проголосовані.

Абсолютну більшість депутатських запитів подав представник 19-го округу в Раді. На рахунку Гузя таких запитів 46.

Одним з напрямків роботи народних депутатів в окрузі є проведення громадських заходів чи благодійних ініціатив. Зокрема, у своєму звіті Ігор Гузь вказав, що найуспішнішими такими заходами у 19-му виборчому окрузі стали: відкриття дитячих майданчиків в с. Колона Іваничівського району, в смт. Іваничі (вул. Зелена), смт Благодатне, с. Сусваль Володимир-Волинського району, с. Руда Любомльського району; круглі столи: презентація «Громадської платформи» і «Щодо відновлення діяльності території пріоритетного розвитку» в 2015 році, в рамках роботи Громадської Платформи «Інститут Розвитку Міста», та зустріч з підприємцями по питаннях громадської безпеки та загострення криміногенної ситуації у місті Нововолинську; проведенні акції «Дерево миру»: в рамках проекту «Комфортне місто» – громадські активісти м. Нововолинська та команда народного депутата посадили понад сто дерев; «Чистий двір» м. Нововолинськ, смт Іваничі та «Подаруй дитині радість» до Дня Святого Миколая. Усі заходи проводились або за сприяння народного депутата, або за сприяння благодійного фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».

Читайте також: Законопроекти, запити, зустрічі: чим 2 роки займались волинські депутати


Щодо виконання передвиборчих обіцянок, то в звіті нардепа вказані такі результати:

Вдалося виконати наступні пункти програми: підтримка євроінтеграційних законопроектів, підтримка процесу люстрації, вимога забезпечити бійців АТО, їх родин та родини загиблих необхідними пільгами та виплатами, підтримка реформи поліції, зокрема переатестації правоохоронців, підтримка заходів щодо енергозбереження та переходу на використання альтернативних видів палива, підтримка розвитку спорту в окрузі, підтримка розвитку туризму в окрузі, забезпечення діалогу освітян округу із Міністерством освіти та науки, робота над субвенціями для ремонту важливих об’єктів округу, зустрічі із виборцями у кожній сільській раді, на підприємствах та в дворах міст, прийоми виборців помічниками у кожному селі округу, вимога припинити судові справи проти бійців АТО, які були в полоні.

Ще не вдалося виконати: вирішення проблеми черг на пунктах пропуску, підтримка повернення у державну власність підприємств та активів, які за допомогою корупційних схем привласнили олігархи, запровадження безвізового режиму із ЄС.

Знаходяться на стадії виконання: підтримка покарання винних у репресіях проти Майдану, підтримка руху України до НАТО, вимога виділити кошти на зарплати нововолинським шахтарям та добудову шахти №10 «Нововолинська», сприяння розвитку прикордонних територій та вдосконаленню роботи митниці на Волині, стимулювання правоохоронців активніше боротися проти криміналітету у Нововолинську, сприяння відкриттю нових автобусних маршрутів у окрузі та ремонту доріг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роботу Гузя, як би не ставився до нього раніше, видно!
Відповісти