У Луцьку обговорили проблеми патрульної поліції

У Луцьку обговорили проблеми патрульної поліції
У Луцьку за круглим столом обговорили роботу патрульної поліції.

Сьогодні, 11 жовтня, у Молодіжному Центрі представники прокуратури, судів, патрульної поліції, "Автомайдану України" вирішували питання співпраці та поліпшення їх діяльності.

Постало болюче питання про те, що більшість осіб не несуть відповідальності за порушення, оскільки подають заяви до суду на поліцейських та виграють ці справи.

Також патрульна поліція боїться застосовувати радикальні заходи до правопорушників, оскільки ті погрожують прокуратурою.

Обговорювали питання про нетверезих водіїв, яким дуже часто через лояльність суду все сходить з рук.

За словами заступника начальника управління патрульної поліції Луцька Романа Буховця, від початку роботи патрульної поліції склали 958 протоколів про керування в нетверезому стані, з них 510 - направили до суду, 68 – повернули на доопрацювання. Також заступник зазначив, що закрили 51 справу, з яких 19 – за малозначністю.

Часто порушники уникають покарання через відсутність доказів, а саме фото та відео. Буховець запевняє, що проблема з відеореєстраторами вирішується.

Усі учасники обговорення зійшлись на думці проводити такі зустрічі щомісячно задля поліпшення охорони громадського порядку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єдина проблема в них це особовий склад.
Відповісти
в паліцаї набрали тільки прохвесіоналів...
Відповісти
Якщо люди погрожують прокуратурою, значить є за що.
І замість того щоб збиратись і жалітись на людей, краще б подумали як підвищити свій професіоналізм.
Відповісти
ЯКЩО ПОРУШНИКИ БУДУТЬ МАТИ ЗАХИСТ В ПРОКУРАТУРІ, ТО ТРЕБА РОЗБИРАТИСЬ З ПРОКУРАТУРОЮ.А ЩО З ТИМ ІГОРЕМ З ПРОКУРАТУРИ ЯКИМ ЗАКРИВАЛАСЬ ПОРУШНИЦЯ З ЛЮБОМЛЯ?ДЛЯ ЕФЕКТИВНОІ РОБОТИ ТРЕБА ПЕРСОНАЛУ ДАТИ ПРАВО РЕДИКАЛЬНІШИХ ДІЙ.НЕ УМОВЛЯТИ ДАЙТЕ МЕНІ, БУДЬ-ЛАСКА, ДОКУМЕНТИ І ПОВТОРЮВАТИ ЦЕ ДЕКІЛЬКА РАЗ, А НЕ ВИКОНАНО НАКАЗ- СТРІЛЬБА ПО ШИНАХ.ПОТІВ ВИКЛИКАТИ ПІДКРІПЛЕННЯ. А ТО КОЖЕН КОЗЕЛ СТРОІТЬ ІЗ СЕБЕ ЦАРЯ. ПОДИВІТЬСЯ ЯК СТАВЛЯТЬСЯ ДО ПОЛІЦІІ В АМЕРИЦІ. ТАМ НІХТО НЕ СПИТАЕ ПРИЧИНИ ЗУПИНКИ.ОТАК І В НАС ТРЕБА.А ТО ВСІ СТАЛИ НЕДОТОРКАНІ І ОБІЖЕНІ.НУ І ХАБАРІВ НЕ БРАТИ.ЩОБ ВСІ ЗНАЛИ ЩО ЗА ПОРУШЕННЯ ТРЕБА ВІДПОВІДАТА.
Відповісти
Поліціянтам треба вчити закони.Всім.Тоді хоч якийсь толк буде...
Відповісти
бо не треба розтаскувати забезпечення тим поліцаям .то бумаги нема то бензину треба було старих мусорів не брати назад.
Відповісти
І знову у всьому винна патруль поліція. Взяли 1000 напоіли, посадили за кермо а потім зупинили. Почали принижувати честь і гідність громадян! Частина з цих громадян судлі, частина держслужбовці, частина куми, брати ,свати. Вони просто собі іхали додому з дня народження, зрестин, весілля, фубтолу...Для чого іх було трогати! А те що велика кількість цих водіів вчинили ДТП, пошкодиои автомобілі інших громадян, збили людей... то нічого страшного. Всі законослухняні і лише патрульні не знають законодавство!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обговорили проблеми патрульної поліції
11 жовтень, 2016, 19:33