Велосипедиста оштрафували за пошкоджену в ДТП іномарку

Велосипедиста оштрафували за пошкоджену в ДТП іномарку
Велосипедиста, який став винуватцем ДТП у Ковелі, оштрафували на 340 гривень.

Про це повідомляє Сучасний сайт міста Ковеля.

Чоловік їхав велосипедом «Мінськ» по тротуару і, перетинаючи поворот, врізався в автомобіль «Чері Амулет». На місце пригоди прибули поліцейські. У протоколі про ДТП вони написали, що зіткнення велосипеда спричинило пошкодження іномарки.

На винуватця аварії відразу завели справу. Стражі порядку склали схему місця ДТП, взяли письмові пояснення у водія пошкодженого автомобіля «Чері Амулет», зрештою, з «візою» свого начальства передали справу до суду.

В судовому засіданні правопорушнику нагадали вимоги Правил дорожнього руху, що велосипедистам забороняється рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках. Велосипедист казав про свою неуважність, що провину визнав і у вчиненому щиро розкаюється. Він просив суворо не карати, бо одружений і виховує двох неповнолітніх дітей.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував бідолаху на 340 гривень та зобов’язав сплатити судовий збір обсягом 275,60 грн. У скільки йому обійшлося усунення пошкоджень автомобіля – невідомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба було щей велосипеда на штраф майданчик,і поповній з простої людини здерти,а ті хто їздять на lend rover то тим громадські роботи, бо в них коштів немає. А діти тепер будуть їсти мівіну замість м'яса! Україна понад усе...
Відповісти
Сам велосипедист колишній (травма, з вело не пов'язана), але що можу сказати - коли Вам, шановні пани, що жаліють двоколісного недоекстремала (який летить 30-40 км/год, і якого НЕ чутно), влетить таке бицьо в рюкзак з фототехнікою, просто виб'є з рук недешевий смартфон чи банально зіб'є з ніг на ТРОТУАРІ і тупо ВТЕЧЕ - ви будете ВОЛАТИ про дозвіл на носіння рушниці мисливської для їх відстрілу! Якщо що, за років 15 на велосипеді ЖОДНОГО разу не спричинив чогось подібного, бо пересувався по дорозі згідно ПДР... Поїздки були аж до Світязя, Дубна, то не говорячи про щоденну їзду по місту і жодних ексцесів не було - техніка безпеки писана кров'ю, ы той, хто ы 40 км/год і більше вижати може, має то усвідомлювати. те ж на переходах - ПЕРЕЇХАВ, а не перевів ровера в руках - ШТРАФ!
Відповісти
підтримую
велосипедист їде по дорозі
але коли машини стоять на червоне він собі крутить далі
як водій має зрозуміти цей маньовр?
Відповісти
Чері "туалет" від вітру гнеться))) ,-по-перше)...а по-друге-велосипедистам важко і страшно рухатись ДОРОГОЮ!Бо водії рідко вважають їх за одиницю дор.руху(((і не поважають...а з іншого боку велосипедисти- не завжди дотримуються ПДР.Тут ситуація двояка...
Відповісти
Останні новини
Велосипедиста оштрафували за пошкоджену в ДТП іномарку
12 жовтень, 2016, 20:42