Львівський апеляційний суд відмовив Волошину в поновленні на посаді. ВІДЕО

Львівський апеляційний суд відмовив Волошину в поновленні на посаді. ВІДЕО
Вчора, 12 жовтня, Львівський апеляційний адміністративний суд відмовив скандальному екс-посадовцю Рівненської поліції Олександру Волошину у поновленні на посаді після того, як його звільнили через непроходження переатестації.

На судовому засіданні побував репортер ZIK-Стрім Юрій Мартинович.

В апеляційному суді Львова екс-правоохоронець просив скасувати постанову першої інстанції – Волинського адміністративного суду, куди він звернувся після того, як був звільнений з посади заступника начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції у Рівненській області, бо на переатестації набрав замало балів і не з’явився на комісію. Окрім того, Волошин вимагав визнати протиправним наказ про його звільнення, виплати компенсацію у сумі 49 тисяч гривень за вимушений прогул та поновити його на посаді.

Суд апеляційну скаргу Волошина не задовільнив, залишивши постанову Волинського окружного адміністративного суду буз змін.

Опісля Олександр Волошин заявив, що має намір оскаржувати винесені рішення далі – у Вищому апеляційному суді України.

«Я захищав свої права, можливо, мало було аргументації, можливо, її було недостатньо. Є закон, я думаю, що суд в складі колегії трьох суддів прийняв рішення те, яке повинно було бути», – зазначив він.

Нагадаємо, у Луцьку Волошин відомий за ще однією справою, яка набула статусу скандальної. До судової зали за скоєння адміністративного правопорушення він потрапив після того, як його затримали за нетверезу бійку. При цьому, аби вгамувати чоловіка, поліцейським довелося застосувати до нього балончик та одягти в наручники. У відділку Волошин відверто принижував працівників поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Досвидули
Відповісти
Останні новини
Львівський апеляційний суд відмовив Волошину в поновленні на посаді. ВІДЕО
13 жовтень, 2016, 10:42