Тендер на мільйон гривень на Волині виграла «невипадкова» фірма

Тендер на мільйон гривень на Волині виграла «невипадкова» фірма
Переможцем конкурсу на капітальний ремонт дороги у Любомльському районі стало ПАТ «Ковельське ШБУ-63». Вартість закупівлі сягає майже мільйона гривень.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Prozorro.

Предметом закупівлі, яку оголосив департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА, став капітальний ремонт дороги місцевого значення Римачі-Бережці-Приріччя Любомльського району. Чиновники встановили очікувану вартість закупівлі обсягом у 958,6 тисячі гривень, тобто це – допорогова закупівля.

Участь у конкурсі взяла тільки одна фірма - ПАТ «Ковельське ШБУ-63». Це підприємство зголосилося виконати роботи на 16 тисяч гривень дешевше – за 942 тис грн.

Тож сьогодні, 13 жовтня, на Prozorro оприлюднили договір, укладений із «Ковельським ШБУ-63».

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, статутний капітал цієї фірми становить 196 тисяч гривень. А кінцевими бенефіціарними власниками є Пець Ігор Андрійович та Настін Микола Миколайович.

Про перемогу «Ковельського ШБУ-63» в одному з інших тендерів видання Четверта влада повідомляло так: «Це підприємство не випадкове у тендері, адже прізвище його кінцевого власника Миколи Миколайовича Настіна таке ж як і в колишнього начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Миколи Мамонтовича Настіна».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще одна подібна фірмочка виграла тендер на роботи в ВОЛОДИМИРІ і вже два місяці копаються на Ковельскій вулиці ,як жуки в гімні ,а всі твіфльки руками розводять і нічого проти цієі липовоі Аміли зробити не можуть .
Відповісти
Останні новини
Тендер на мільйон гривень на Волині виграла «невипадкова» фірма
13 жовтень, 2016, 13:46