Була б моя воля – змінив би всіх 11 гравців, - тренер «Волині»

Була б моя воля – змінив би всіх 11 гравців, - тренер «Волині»
Головний тренер ФК «Волинь» Анатолій Демяненко гру з сімферопольською «Таврією» у домашньому матчі охарактеризував як жахливу.

Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції у суботу 29 вересня. Нагадаємо, що цього дня «Волинь» поступилася з рахунком 0:1 «Таврії».

Головний тренер гостей Олег Лужний подякував своїй команді за хорошу гру, самовіддачу. Він зазначив, що перший тайм йому сподобався. Хоча варто було би забити два голи, аби футболісти так не переживали за результат.

Натомість Анатолій Демяненко розкритикував гру своїх підопічних. Він зазначив, що з таким рахунком можна програти, втім з відсутністю «вогню в очах» грати не годиться. А саме так мляво, на думку тренера, працювали футболісти.

«Перший тайм ми повністю провалили. Була би моя воля – я змінив би повністю усіх одинадцять людей. Це жахливо так ставитися до своєї роботи. Будемо приймати міри», - зазначив Демяненко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба головного тренера замінити!!! з Кварцяним краще грали!!!
Відповісти
Що ти рівняєш........
Відповісти
Будем пременять меры, будем разбираться. Ну вы должны понимать, игроки новые, ещё не успели сыграться. Я всего то год как тренер команды, и не смотря на то что мне платят большие бабки, я не смогу стать петриотом своей команды, каким был Кварц.
Відповісти
Останні новини
Була б моя воля – змінив би всіх 11 гравців, - тренер «Волині»
30 вересень, 2012, 08:31