Росія офіційно надала притулок Януковичу

Росія офіційно надала притулок Януковичу
Головне управління з питань міграції МВС РФ офіційно підтвердило, що Віктор Янукович перебуває на території Росії на підставі наданого йому тимчасового притулку, і про це відомо Генеральній прокуратурі.

Про це заявив адвокат екс-президента Віталій Сердюк, - повідомляє Українська правда.

"На ваш запит від 4 липня 2016 року повідомляємо наступне: громадянину України Януковичу Віктору Федоровичу... надано тимчасовий притулок на території Російської Федерації, що підтверджується свідоцтвом про надання тимчасового притулку на території Російської Федерації, серія ВП № 0107999, видано УМФС Росії у Ростовській області", – йдеться в документі.

Сердюк зазначив, що Генпрокуратура України обґрунтовувала відсутність просування у розслідуванні "справи Майдану" проти Януковича відсутністю доказів перебування його на території Росії, і цим ж були мотивовані відмови у проведенні його допиту, очних ставок з теперішніми вищими посадовими особами України, неможливість передання "справи Майдану" до суду.

"Тепер Генеральна прокуратура втратила свій останній аргумент для подальшого зупинення слідства, відмов у проведенні допитів, очних ставок, інших слідчих дій за участю Віктора Януковича і передання справи в суд", – заявив адвокат.

Крім того, адвокат зазначив, що цей документ "спростовує поширені раніше чутки про нібито зміну Януковичем громадянства". Як відомо, екс-президент Віктор Янукович і його оточення, можливо, причетне до розкрадання майже 200 мільярдів гривень державних коштів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той що? Політемігрант. Скільки їх вештається по світові? Бандера теж був політемігрантом.
Відповісти
ну нарешті!
радий за пьодоровича
Відповісти
Хведорович жив в шоколаді,і продовжує, а ви українці гризіться...
Відповісти
Останні новини
Росія офіційно надала притулок Януковичу
13 жовтень, 2016, 19:21