Як Тимошенко скандалить у тюрмі. ВІДЕО

Як Тимошенко скандалить у тюрмі. ВІДЕО
Державна пенітенціарна служба оприлюднила зняте в п’ятницю, 28 веренся відео з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, яка вимагала пустити її на побачення з відвідувачами.

Нагадаємо, у п’ятницю Тимошенко відмовили в зустрічі з Арсенієм Яценюком, Олександром Турчиновим та Григорієм Немирею. На знак протесту вона лягла на підлогу під дверима своєї палати.

Як повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу пенітенціарної служби, Тимошенко, "порушуючи режим, громадський порядок, ігноруючи прохання медичних працівників про не порушення спокою у медичній установі, ігноруючи будь-які зауваження та прохання співробітників Качанівської колонії, намагалася пошкодити двері у відділені лікарні своїми підборами".



Також, стверджують у пенітенціарній службі, ув’язнена влаштовувала провокації, погрожувала не покидати коридорного приміщення відділення, погрожувала "не давати нікому спокою", відмовлялася повернутися до своєї палати.

Прес-служба уточнює, що все це відбувалось тоді, коли однопартійці Тимошенко вже покинули територію лікарні.

"Про неправомірну поведінку засудженої, а також про незаконну поведінку її адвоката, який зловживаючи своїм правом на недоторканність, провів відео зйомку телефоном, черговими співробітниками пенітенціарної служби складені відповідні рапорти", - йдеться в повідомленні.

Підкреслюється також, що відео фіксація пенітенціарної служби проводилась у рамках закону та з метою недопущення чергового обмовлення засудженою Тимошенко співробітників колонії.

У пенітенціарній службі також наголосили, що відмова керівництва ДПтС у надані дозволу на проведення "партійної наради" у палаті Тимошенко є законною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це кіно. Розмовляла російською, потім побачила камеру - і заговорила на рідній мові :-)
Відповісти
На костилях і з такими каблуками?.. Переграла на публіку... артистка, блін.
Відповісти
Ех, Регіанали
Відповісти
Останні новини
Як Тимошенко скандалить у тюрмі. ВІДЕО
30 вересень, 2012, 11:11