Кварцяний про програш «Волині»: хлопцям бракує чоловічого характеру

Кварцяний про програш «Волині»: хлопцям бракує чоловічого характеру
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний відповів на питання журналістів після матчу з "Зорею" (0:2).

Про це пише ua-football.com.

"Зоря" і "Волинь" зустрілися в 11-му турі Чемпіонату України. Рахунок був відкритий на 38-й хвилині Владиславом Кулачем, передачу якому віддав Джаба Ліпартія. Через чотири хвилини Рафаель Форстер реалізував пенальті, призначений за фол на Караваєві. У "Зорі" були моменти, щоб довести справу до розгрому, тоді як "Волинь" проявляли активність, але фактично зовсім не загрожувала воротам Шевченка.

На післяматчевій прес-конференції Кварцяний заявив: програш був очікуваний.

- Гра була такою, яку ми, в принципі, і передбачали. Наша команда не змогла реалізувати деякі напівмоменти. Не зовсім гострі, але моменти були, після яких можна було завершувати атаку. Але на подив я дитячу відповідь отримав від них. Незручний був м'яч. Для молодих хлопців дуже важкий і вони не могли пробити вище і сильніше. Я можу їх зрозуміти.

Самі ігрові дії були порушені з нашого боку в другому таймі. Могли ще два-три м'ячі отримати від "Зорі". Задня лінія розсипалася. Стали повільно переміщатися. "Зоря" збільшила оберти. Гравці технічні, дуже добре відкриваються. Зіграні. У нас поки не виходить колективна командна атака. Ми поступалися хорошій команді. Все так, як і повинно було бути. Ми програли. Ця гра дасть нам ще більше аналізу. Зрозуміємо ще раз над чим працювати. Футболісти повинні зрозуміти, для того, щоб грати на високому рівні, потрібно багато працювати. Без м'яча. Швидше думати і більше боротися.

Бракує хлопцям чоловічого характеру, хоча вони старалися. Все йде в розвитку. І ігрові, і атлетичні можливості. "Зоря" вже розвинена команда.

- Вам не здається, що команді в другому таймі не вистачило фізичних кондицій? Хлопці просто перестали бігти.

- Думаю, у нас було достатньо футбольних сил. Є м'язи, є працездатність. Вона має свій ліміт, який був вичерпаний. У другому таймі ми все одно активно грали на атаку, намагалися обігравати, загострювати. Не могли потужно завершити атаку. Відкривалися, тому що хотіли забити. "Зоря" ж використала вільні зони. Ми грали нормально. Вважаю, це був відтінок чоловічого футболу. "Зорі" ми ще не можемо скласти рівноцінну конкуренцію. Доживемо до зими, пройдемо збори, попрацюємо з хлопцями. Думаю, вони змужніють за півроку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяний про програш «Волині»: хлопцям бракує чоловічого характеру
16 жовтень, 2016, 11:35