17 жовтня на Волині: гортаючи календар

17 жовтня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні день народження відзначає уродженець Володимира-Волинського, народний депутат України ІІІ-VI скликань, голова "Асоціації медиків-офіцерів запасу" Сергій Шевчук (на фото).

17 жовтня також день народження святкує начальник управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації Олександр Блащук.

ВолиньPost вітає усіх ювілярів, а також іменинників цього дня – Веронік та Володимирів. Бажаємо міцного здоров'я, кохання, злагоди у родині, творчого натхнення та професійних успіхів!

17 жовтня 1939 року у Горохові вийшов перший номер газети «Червоний прапор», яка зараз має назву «Горохівський вісник».

Цього ж дня у 1990 році біля обкому компартії України студенти із двох луцьких вузів встановили намети і, на знак солідарності зі своїми київськими колегами, оголосили про початок голодування.

17 жовтня - Міжнародний день боротьби з бідністю. Метою святкування цього дня є підвищення усвідомлення необхідності боротися за ліквідацію бідності та злиднів у всіх країнах, особливо в тих, що розвиваються.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, тоді дайте інформацію; що крім свого збагачення і'' свого чоловіка'' в Раді зробив Сергій Шевчук для Волині для Украіни?. Мое враження, що захищав своі інтереси. Якщо не так, вибачаюсь, але нічого про цього чиновника крім того що сидів у Верховній Раді не знаю.
Відповісти
Не треба задавати такі питання ,коли не знаєш людини.Для Вас особисто він нічого не зробив,а для інших і медичних закладів він зробив немало.
Відповісти
Останні новини
17 жовтня на Волині: гортаючи календар
17 жовтень, 2016, 00:00