Лихий поплутав: у Тернополі архієпископ «дав жару» у нічному клубі. ВІДЕО

Лихий поплутав: у Тернополі архієпископ «дав жару» у нічному клубі. ВІДЕО
У вівторок УАПЦ на своєму соборі має вирішити, що робити з архієпископом Мстиславом.

Про це повідомляє ТСН.ua.

У нічному клубі в Тернополі зняли на відео одного із найвпливовіших ієрархів Української автокефальної православної церкви архієпископа Мстислава, який розважався і танцював з дівчатами. Владика прийшов у компанії з настоятелем церкви Різдва Христового у Тернополі отцем Ігорем Семирозумом, скарбником цієї церкви протоєреєм Володимиром Герасимчуком та іподияконом Віталієм Окунським.

Чи то алкоголь, чи то щось інше, але Владика не соромиться і на людях дає волю рукам і тілу. Гарячі дівчата просто зводять церковника з розуму. Поки Владика запалює з дівчатами, його підлеглі починають бійку. Спочатку скарбник церкви в чорній куртці завдає удару відвідувачу, опісля долучається іподиякон Віталій Окунський і дає ляпаса. Клірика ледь стримують. Потім уже й сам Владика прикладається кулаком. Далі починається боротьба і боксерські удари іподиякона на заздрість усім промоутерам. Мстислав намагається заспокоїти своїх підлеглих. Проводить роз'яснювальну роботу.

У коментарі ТСН архієпископ Мстислав заперечив і бійку, і нічні розваги. Проте факт підтвердила поліція. ТСН також звернулася до предстоятеля Української автокефальної православної церкви Макарія, аби той прокоментував нічне життя одного з ієрархів своєї церкви. Макарій відмовився у присутності камери переглядами скандальне відео. Проте стало відомо, що цей інцидент будуть обговорювати на соборі УАПЦ у вівторок, 18 жовтня. Там і мають вирішити долю архієпископа Мстислава.

Варто додати, що Українська автокефальна церква торік зірвала можливе об'єднання з УПЦ Київського патріархату, до якого так довго йдуть. Як підозрюють – на догоду Москві та її патріархату в Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Монахи.......
Відповісти
Вот це я розумію вміють відпочити. По їхній одній ночі фільм можна зняти. Ех це відчуття коли батюшкі відриваються краще як ти..
Відповісти
яка церква - такі й ієрархи!
Відповісти
і класні ієрархи: справжні мужики))) з такими і в бій не страшно.
Відповісти
То завжди був лише бізнес та тримання людей під контролем, нічого спільного з вірою вони не мають.
Відповісти
Знайшли цікаве використання людських пожертв на церкву.Креативщики.Той храм тепер треба три дні висвячувати,а їх вигнати,бо нормальна людина тепер до них на сповідь не піде.
Відповісти
Аж противно дивитись. Що за світ перевернувся? З ніг на голову?
Відповісти
так завжди було. нормальних попів - одиниці. всі строять хати великі, купують іномарки і всі мають зайву вагу (обьїдатись - один зі смертних гріхів). так шо не дивуйтесь сильно
Відповісти
Всі ж ми грішні. але щоб таке????????????????????????????????????????????????????? Як молоді ходити в Храм якщо владиченько таке вироляє. І що ви думаєте він тільки один?????????? Це усі вони чимось виражаються, колись як розказувала прабаба такого не було близько. Батюшка на такі заходи не ходив , а тепер і на відпочинки їздять і гемосексуалісти і модні джипи і так далі. Кажуть йдуть Богу служити -а самі спокушаються кожен день, о вони ж такі ж люди , але ж повинні дотримуватись своєї хоча б роботи !! Це те саме що вчитель на роботі вчить виховує дітей а поза школою дурепа і так само в садочках вихователі на рооті виховують а потім ледве ноги в барах танці крики і т.д.САмі не можуть дотриматись якогось виховання а дітей вчать так і батьшки самі хочуть і до влади і депутати є батьшки. ТО хіба так було і це хіба правильно? Куди ж світ котиться?
Відповісти
без гріха, хай кине у Мстислава камінь))) Владика молодець, відразу ж помітно, що правильної орієнтації та ніщо людськет йому не чужде. Респект і повага!!!
Відповісти
Владикою і в огонь і в воду!!! Справжний Пастир!!!
Відповісти
вірно, який веде до пекла!
Відповісти
схаменіться і не судіть. Бог знає, що робить і зробить по-Божому. А ми лише попіл... Сказати чесно, явних гріхів на відео я не побачив: Владика веде себе як справжній мужик, за якого зовсім не соромно. А всьо решта провокації маскви)))
Відповісти
То йди до нього і в черговий раз цілуй руку. А ще не забудь пожертву дати, бо за що пузаті попи будуть двіжувати.
Відповісти
Останні новини
Лихий поплутав: у Тернополі архієпископ «дав жару» у нічному клубі. ВІДЕО
17 жовтень, 2016, 01:17