Музичні школи Луцька проводять День відкритих дверей

Музичні школи Луцька проводять День відкритих дверей
Ближче познайомитись з діяльністю шкіл, поспілкуватися з викладачами і учнями, отримати консультацію та повну інформацію про послуги, які надаються закладами можна у Луцьку в понеділок, 1жовтня – у цей день ці заклади відзначають День Музики.

З 15:00 у кожній школі відбуватимуться презентації музичних інструментів, грі на яких навчають у школах, - інформують у прес-службі Луцької міської ради.

Адреси шкіл: Луцька музична школа №1 імені Фридерика Шопена – вул.Кривий вал, 13; Луцька музична школа №2, вул.Декабристів, 15; Луцька музична школа №3, вул.Гнідавська, 65;

Музичні школи є початковою ланкою спеціальної мистецької освіти, готують підгрунтя для занять мистецтвом, а для найбільш обдарованих учнів — до вибору професії в галузі культури та мистецтва.

Навчально-виховний процес у закладі, який здійснюється диференційовано, відповідно до індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів та здібностей учнів, поєднує індивідуальні і колективні форми роботи: уроки (індивідуальні та групові), репетиції, перегляди навчальних робіт, конкурси, фестивалі, концерти, позаурочні заходи.

У трьох луцьких музичних школах навчається 1650 учнів, працює 220 висококваліфікованих викладачів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Музичні школи Луцька проводять День відкритих дверей
01 жовтень, 2012, 09:11