Лучани бунтують проти квіткового ринку в центрі. ОНОВЛЕНО

Лучани бунтують проти квіткового ринку в центрі. ОНОВЛЕНО
До міської ради вкотре звернулися жителі будинків №3 та №5 з проспекту Волі у Луцьку з проханням перенести ринок в інше місто, адже він створює чимало незручностей, знищує зелені насадження, зайняв майданчик, де бавилися діти.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Сьогодні, 18 жовтня, секретар міської ради Юлія Вусенко, спеціалісти управління розвитку підприємництва та реклами, управління містобудування та архітектури міської ради і муніципальної поліції зустрілися із продавцями квітів стихійного квіткового ринку, який знаходиться у дворах будинків проспекту Волі.

Юлія Вусенко пояснила, що у 2012 році на підставі розпорядження міського голови квітковий ринок було тимчасово перенесено на час ведення будівельних робіт.

Минуло чотири роки, було наступне розпорядження міського голови, яке скасовує дію попереднього. Також ще у 2012 році підприємців зобов'язали укласти відповідні договори на прибирання цієї території і вивезення сміття, та вони цього не зробили.

“Ми бачимо, що будується пасаж, який буде функціонувати як квітковий ринок біля Центрального універмагу. Це можливість вирішити проблему. На даний час на квітковому ринку є 18 торгових місць, із них шість суб'єктів зареєстровані як підприємці, які можуть здійснювати підприємницьку діяльність.

Це означає, що шестеро людей користується привілейованим становищем через те, що вони свого часу здійснювали підприємницьку діяльність біля приміщення старого універмагу, і їх було тимчасово переміщено у зв'язку з реконструкцією.

Щодо інших продавців квітів, то за чотири роки вони могли знайти нову можливість, щоб на законних підставах здійснювати діяльність. Надалі стихійного ринку у центрі міста не повинно бути, тим паче, у сквері перед дитячою поліклінікою. Це гарна територія для відпочинку дітей з батьками. Окрім цього, стихійний ринок не відповідає стандартам, які мають бути у центральній частині обласного центру”, - зазначила Юлія Вусенко.

До слова, раніше виконком міської ради пропонував перенести квітковий ринок на перехрестя проспекту Волі та вулиці Чехова, а згодом на вулицю Глушець, що неподалік обласної філармонії.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора. Стихийный рынок с тряпичными палатками какбы-то ну никак не смотрится в центре Луцка. Попросим уволить с должности директоров "комунального предприятия "Цветочного рынка" Олега и Оксану,рынок распустить, из тряпичных палаток понаделать воздушных змеев дабы 28.01.2017 отпраздновать Китайский Новый год
Відповісти
Ні, люди не бунтують, а допомагають перейти всiм квітникарям центру міста в павільйон ЦУМу, який зобов'язався побудувати павільйон для цих квітникарів.
Відповісти
В центрі мусово мати місце з великим вибором де квіточок купити.
А це що будують під ЦУМом- монополія. Там дорого буде.
Відповісти
О знайомі люди)) Ця Вусенко в мене "викладала" на післядипломній освіті. жодного разу не прийшла ні на лекції ні на семінари. потім раз з'явилася зібрала гроші, виставила оцінки "от балди" і пішла))
Відповісти
Краще тра було вчитись до диплому, аби після не довчатись.
Сам винен.
Відповісти
Що??? Я винен, що вона не*уя робити не хотіла? І що мусив гроші ій здавати бо вона не разу з'явитися не удосужилася?
Відповісти
Все вірно ! Давно пора ті циганські шатри прибрати з двору житлового будинку! Діти ,які там проживають мають право на прибудинкову територію ! А бариги нехай не прибідняються .Вони вже там не на один магазин заробили ,судячи з цін на квіти ! Тож знайдуть собі де торгувати ,якщо коло ЦУМу їм ,бачте , дорого !
Відповісти
Який жах куди дивиться влада ,але їм проїжджаючи мимо центру на своїх чесно зароблених джипах байдуже що робиться в сквері вони привили відпочивати в дорогих кафе а не на лавочках ,і в звичайну дитячу поліклініку неводять своїх дітей незняють що раніше можна було мамам та діткам побути у зеленому дворі . Думаю що незабаром вони продадуть квитки сосисочкам ,домашнім яечкам ,молочку та пивку :)
Відповісти
Або буде "чистка подушок" чи якась будка з цигарками чи хлібом...
Відповісти
Коли почали добудовувати квітковий павільйон біля ЦУМа відразу "жителі збунтувались" проти квіткового ринку.
Палиця палиться.

Скільки ще полішуки будуть продаватись за двайцять гривень?
Відповісти
Все правильно!Давно пора розігнати і розібрати це лахмоття!У центрі міста такий собі "лагер" розбили...соромно має бути владі!!!Краще б майданчик зробили у сквері, хоча б мамам і діткам було б де провести час поки черга підійде у поліклініці.
Відповісти
в дощ? спеку? чи в мороз? чи Кривий Вал теж заважає???? нема куди відмити бабло,а, "владо", не боїтеся самосуду лучан,не полішуків, а лучан????
Відповісти
Я теж маю палатку завтра піду шукати підходяще місце у центрі буду продавати мід всіх запрошую на дегустацію міській раді по порції безкоштовно вониж помагають бідним.
Відповісти
Останні новини
Лучани бунтують проти квіткового ринку в центрі. ОНОВЛЕНО
18 жовтень, 2016, 17:19