Волинський школяр потрапив у реанімацію через отруєння алкоголем

Волинський школяр потрапив у реанімацію через отруєння алкоголем
Дев’ятикласник ковельської школи № 10 під час відпочинку в
Карпатах отруївся алкоголем.

Про це повідомляє Сучасний сайт міста Ковеля.

Учні дев’ятого класу ковельської загальноосвітньої школи № 10 разом із вчителькою перебували в селищі Славське на Львівщині на екскурсії.

У перший же день один із старшокласників вирішив «відзначити» приїзд у Карпати алкоголем. Після 22:00 у кімнаті відпочинку він вживав спиртні напої. Каже, випив двісті грам, а через деякий час відчув себе погано, пішов у вбиральню, де його і знайшла вчителька, яка почула із роту запах алкоголю.

Педагог разом із медичним працівником школи надавали учню медичну допомогу, але оскільки самопочуття останнього погіршувалось, викликали «швидку».

О 3-й годині ночі підлітка доставили в реанімацію відділення Сколівського центральної районної лікарні з діагнозом токсичної дії алкоголю. Медичний заклад про цей інцидент повідомив Національну поліцію.

Сколівський відділ поліції надіслав до Ковельського міськрайонного суду матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності вчительки ЗОШ № 10, де зазначено, що вона не здійснила належний догляд за неповнолітнім учнем, внаслідок чого той отруївся алкоголем і потрапив до реанімації.

Врахувавши місце вчинення правопорушення, суддя Петро Бойчук прийшов до висновку, що розгляд справи належить до компетенції Сколівського районного суду Львівської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зразу видно - з хлопця будуть люди
Відповісти
це кандидат до мене...
Відповісти
Вчителька винна а батьки ні???
Відповісти
вчителька завжди винна, вона ж бо вчителька. і це вже було доведено не одною екскурсією, які на свою голову ті вчительки організовують. а тато і мама - святі
Відповісти
Останні новини
Волинський школяр потрапив у реанімацію через отруєння алкоголем
18 жовтень, 2016, 18:39