Екскурсія до Луцька: дівчинка опинилася на операційному столі. ВІДЕО

Екскурсія до Луцька: дівчинка опинилася на операційному столі. ВІДЕО
Після поїздки з класом до Луцька 14-річна Каріна із Хмельницького опинилася на хірургічному столі.

Про це повідомляє Поділля-Центр.

Хмельницька 9-класниця Каріна ще вдень фотографувалася та купувала сувеніри. А вже вночі після екскурсії до Луцька прокинулася від пронизливого болю у животі.

«Прийняла душ, лягла спати і в дві години ночі у мене почав боліти живіт. Вже в чотири години ночі я почала рвати», - розказала Каріна.

Дівчинку доправили до інфекційної, а згодом до міської дитячої лікарні. Ані аналізи, ані УЗД ситуацію не прояснили – кажуть медики. Вже під час операції виявилося: у Каріни кишкова непрохідність. Котру могли спровокувати, зокрема, і спайки після видалення апендиксу три роки тому.

Виконувач обов’язків завідувача хірургічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні Андрій Кептя розповів: «Це могло статися у будь-який момент. Так проявили себе спайки у черевній порожнині».

А от родичі Каріни впевнені: все сталося через відсутність нормального гарячого харчування у дорозі. Та особливо через сумнівні продукти, які діти купили у сільському магазині під час однієї із зупинок автобуса.

Освітяни переконують: проконтролювати покупки підлітків, тим паче коли із собою їм дають немалі гроші, часто просто неможливо. Гарячі обіди під час одноденних екскурсій не передбачені. А батькам рекомендують: дітей із недугами, особливо шлунково-кишкового тракту, у шкільні подорожі не відпускати.

Наразі стан Каріни стабільно важкий. Але невпинно покращується. Незабаром дівчинку з реанімації переведуть до хірургічного відділення. Каріна обіцяє тепер споживати лише здорову їжу. Родичі ж збираються віднести горе-зефір для експертизи та шкодують: освітяни здоров’ям учениці досі так і не поцікавилися.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наразі не на часі...
Відповісти
причиною спайок в животі стала екскурсія до луцька.... ШОК-НОВИНА
Відповісти
Останні новини
Екскурсія до Луцька: дівчинка опинилася на операційному столі. ВІДЕО
18 жовтень, 2016, 20:37