У поліції прокоментували трагедію на волинському заводі. ФОТО. ВІДЕО

У поліції прокоментували трагедію на волинському заводі. ФОТО. ВІДЕО
Після смертельного інциденту на заводі у Нововолинську поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, на ливарному заводі під час випробувань цистерни травмувалося троє працівників. Один із них помер у реанімації місцевої лікарні, а двох госпіталізували.

"Під час випробування цистерни об’ємом 30м.куб. травмувалися троє працівників підприємства. Один із них - 61-річний житель Нововолинська, того ж дня помер у реанімації центральної міської лікарні. У нього медики, зокрема, діагностували політравми, забій грудної клітки та перелом лівого стегна. 73-річного майстра підприємства госпіталізували в реанімацію місцевої лікарні", - повідомили у поліції.

Як інформують правоохоронці, в нього виявили черепно-мозкову травму та забійні рани носа та лоба. Він житель одного із сіл Іваничівського району. Ще одного працівника підприємства – 64-річного жителя Нововолинська госпіталізували в хірургію міської лікарні. У нього діагностували, зокрема, забійно-рвану рану правої щоки.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.

Правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У поліції прокоментували трагедію на волинському заводі. ФОТО. ВІДЕО
19 жовтень, 2016, 11:32