В «УДАРі» кажуть, що домовилися з Об’єднаною опозицією, а в «Батьківщині» заперечують

В «УДАРі» кажуть, що домовилися з Об’єднаною опозицією, а в «Батьківщині» заперечують
У партії «УДАР» стверджують, що домовленості з Об’єднаною опозицією про зняття нерейтингових кандидатів існують, а в «Батьківщині» - заперечують.

У суботу, 29 вересня кандидат у 19 виборчому окрузі від «УДАРу» Олександр Киричук заявив, що між його політичної силою і Об’єднаною опозицією існує певна домовленість.

«Є домовленість між об’єднаної опозицією і партією «УДАР». Один з кандидатів може відізвати свою кандидатуру і знятися з виборів. Тому я більше ніж впевнений що цей варіант можливий», - зазначив Киричук.

Кого будуть знімати, стане відомо після соціологічних досліджень, сказав Киричук. Втім додав, що він поки що з його нинішнім конкурентом від опозиції Євгеном Мельником "розмовляють про різні речі" з виборцями.

Натомість в опозиції інформацію про існування домовленостей заперечують.

«Опозицію сьогодні представляє всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» та «Свобода». Ці партії, які на початку виборчої кампанії узгодили позиції і спільно розпочали виборчу кампанію – вони представляють опозицію», - зазначив 1 жовтня керівник Волинського обласного штабу Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт.

«Таких переговорів не ведемо», - зазначив керівник штату і додав, що згідно з його інформацією кандидати від опозиції мають достатньо високі рейтинги.

Нагадаємо, що 20 вересня Владометр повідомляв, що Об'єднана опозиція має намір зняти з виборів своїх мажоритарників в тих округах, де вони не матимуть шансу виграти вибори.

Про це заявив 10-й номер виборчого списку Микола Томенко під час онлайн-дебатів з представниками студентського середовища Campus 3.0.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так не просто в “Ударі” стверджують, Кличко й сам при зустрічі з президентом Польщі так висловився, що домовленість існує, а трохи пізніше заперечив власні ж слова. Кличко й Яценюк просто змагаються за право називатись головним опозиціонером, і одночасно з'являються такі заяви...
Відповісти
Останні новини
В «УДАРі» кажуть, що домовилися з Об’єднаною опозицією, а в «Батьківщині» заперечують
01 жовтень, 2012, 15:33