Система електронних декларацій повний відстій, - волинський чиновник

Система електронних декларацій повний відстій, - волинський чиновник
Система електронних декларацій повний відстій, - емоційно висловився директор Департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка.

Враження від роботи системи він поділився у Фейсбук.

"Я б сказав що вона сира... Постійно зникають введені дані. Сьогодні зникли паспортні дані... У мене законом передбачена додаткова відповідальність з 1 листопада. Я починаю переживати злегка. А хто відповість за цю систему?" - написав чиновник.

Крім того він додав, що пізніше з сайту зникли 80% доданої ним інформації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відмазка чиновника
Відповісти
Ніфіга не відмазка - працює та "суперсистема" за принципом "ти собі думай, а я собі знаю". А відповідати за програмний збій, коли тупо зникли дані ніхто не буде, відповідати в суді будуть творці того чуда. І так, ЧИМ відрізняється та лабуда від оприлюдненої відсканованої декларації, де НІЧОГО не зникне, і написано рукою декларанта. Такі речі треба ВІДТЕСТУВАТИ добряче, а тоді запускати...
Відповісти
Що, вже земля під ногами горить !
Відповісти
Я десь написав, що декларація не потрібна? От тільки така "якісна" - не потрібна точно. І так, вимагаючи звітуватися про кожен чих у людей, котрі хронічно недоотримують або отримують невчасно мізерну зарплату (як не дивно, почалося це після її ПІДВИЩЕННЯ, яке відбулося тільки на папері) - то так високоморально (я про рядових держслужюовців, у яких корупційна складова відсутня).
Відповісти
Як завжди - очі замилили перед МВФ, гроші отримали, а ви тепер тра...сь, а термін вийде - посодють! :) Не держава а одні хабарники, крадії з брехунами!!!
Відповісти
Що руки затряслись в злодіів і хабарників ,не переживайте ,ніхто вас садити не буде ,бо що прокурори ,що судді ,що слідчі -то все та сама злодійська банда ,ось і систему придумали ,щоб було на що сперти .
Відповісти
це не мова держслужбовця: фігня і т.д., а мова шлепера...
Відповісти
ТОж ви усі так працюєте чиновники !!! Бачте з чим люди стикаються кожен день?!!! Це ж наслідки вашої роботи, а розказувати гарно ви усі вмієте і замилювати людям очі. Не треба нам ваших казочок , життя йде а вони нас косточкою від мяча або від риби годують самі зжирають а людям кидають невже не бачите як ми живемо? що ті декларації там же через одного треба садити в тюрму -чи вони чесною працею заробили???????????????
Відповісти
Який чиновник - такі й проблеми
Відповісти
Останні новини
Система електронних декларацій повний відстій, - волинський чиновник
19 жовтень, 2016, 14:41