На Київщині в колодязі зберігались людські останки

На Київщині  в колодязі зберігались людські останки
Поліція вилучила медичну документацію з архіву лікарні, яка зберігала людські останки у колодязі в Яготині Київської області.

Про це пише УНН.

“На даний час працівниками поліції проводиться перевірка по утилізації відходів та вилучена медична документація з архіву лікарні”, - зазначили в Яготинській районній державній адміністрації.

Крім того, за даними Яготинської РДА, головний лікар місцевої центральної лікарні був на особистому прийомі у заступника губернатора, де надавав пояснення з цих питань.

У серпні поточного року комунальна служба виявила 40 пакетів з людськими останками на центральному кладовищі в Яготині. Виявилось, що це біологічні відходи лікарської практики місцевої лікарні.

Довідка: органічні медичні відходи хворих (тканини, органи, частини тіла тощо) належать до відходів категорії В. Згідно з законодавством, відходи категорії В після знезараження передаються на підприємства, що мають ліцензію на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами та мають відповідне сертифіковане обладнання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Київщині в колодязі зберігались людські останки
19 жовтень, 2016, 17:40