Луцький слідчий-учасник бійки в «Кораблику» оскаржує постанову патрульних

Луцький слідчий-учасник бійки в «Кораблику» оскаржує постанову патрульних
Слідчий Головного управління Нацполіції у Волинській області Володимир Ухо в суді оскаржує постанову про притягнення його до адмінвідповідальності відносно його появи в громадському місці у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль.

Нагадаємо, що наприкінці липня біля пивного клубу «Оболонь» відбулась бійка, в якій брав участь у Володимир Ухо. Тоді патрульні поліцейські, які прибули на місце події доставили всіх учасників конфлікту на освідування до Волинського обласного наркологічного диспансеру та до Луцького відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

Там же тоді в.о. командира роти патрульної поліції Степан Стецькович склав постанову про притягнення Володимира Ухо до адмінвідповідальності.

Саме цю постанову й оскаржує слідчий Ухо в судовому порядку.

Наразі Луцький міськрайонний суд розпочав слухати справу по суті.

Так, позивач Володимир Ухо переконаний, що постанова про притягнення його до адмінвідповідальності є протиправною та безпідставною.

Мовляв, того вечора він вживав алкогольні напої, однак п’яним не був і нікого не ображав.

Натомість відповідач патрульний Степан Стецькович стверджує, що позов не визнає, а постанову про адмінпорушення склав на підставі того, що по приїзду патрульних на місце конфлікту Володимир Ухо спочатку поводив себе агресивно, лаявся та дуже гучно з’ясовував стосунки з іншою стороною конфлікту. Окрім того, він представлявся не своїм прізвищем, а відтак згодом довелось складати повторну постанову про адмінвідповідальність.

На судовому слуханні головуючий по справі суддя Олександр Гринь заслухав доводи сторін і свідків по справі та проглянув відео з нагрудних камер патрульних поліцейських. Однак на жодному з них не зафіксовано фактів агресивної поведінки позивача. Тож, з метою витребування додаткових матеріалів по справі суддя оголосив перерву у слуханні до середини листопада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пахне заказухою.Напевно слідаку хочуть лапті зплісти.За те ,що була людина в барі склали протокол за появу в громадському місці у п'яному вигляді.
Відповісти
То що йому не виходити нікуди не можна. Чи слідак не така ж людина як всі? Тим більш на нагрудних камерах немає зафіксованих будь-який його протиправних дій!
Відповісти
Якщо він такий святий то чому його приїхали відмазувати ціла банда таких самих нероб як і він і бикували на камеру - закрились в авто і морозолись хто вони??? А ще називають себе офіцерами - тряпкі ви опущені!!!
Відповісти
Не тикай бидло.Сам напевно мусор,якщо знаєш такі подробиці.
Відповісти
І до речі самі ви себе такою поведінкою опускаєте...
Відповісти
Ви ще нових поліцейських телят не бачили обслиняними, які 2 слова не можуть до кучі зв'язати, а тут чоловік спокійно відпочивав, даааа реформи...
Відповісти
Просто клоунада,паходу ппсу треба був показничок по ментам,ось накідали постановку...
Відповісти
Стецьковичу за цей протокол на слідака 1000 грн дали. Сам наказ читав.
Відповісти
А ти що у віділі кадрів у пп працюєш??
Відповісти
Останні новини
Луцький слідчий-учасник бійки в «Кораблику» оскаржує постанову патрульних
19 жовтень, 2016, 18:41