Ганьба для держави триває, - волонтер про резонансний суд у Володимирі

Ганьба для держави триває, - волонтер про резонансний суд у Володимирі
Судове засідання у Володимирі-Волинському у резонансній справі бійців 51-ї бригади переривали, оскільки одному із воїнів ставало зле.

Про це у ФБ написав адвокат і волонтер Василь Нагорний.

Нагорний зазначив, що під час чергового засідання суд вкотре дослідив дані хлопців. «З’ясувалось, що всі вони видані офіцером частини, в якій хлопці не служили», - пише адвокат.

За його словами, одному з бійців, який має статус інваліда війни 2 групи і потребує супроводжуючого, постійно ставало погано, а тому доводилось засідання декілька раз переривати.

«Ганьба для держави триває, приниження бійців триває,і ті на межі... Прошу, аби не наробили собі шкоди... Всі вже стомлені, а завершення справи, навіть в 2017 році не прогнозується...» - додав Василь Нагорний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Плакат правильний ,чи хоть одиного генерала судять за Іловайськ і за інші прорахунки пузатих злодіів з генералітету ,а до солдат вчепились .
Відповісти
Я в то время находилась там и точно знаю как проходили боевые действия.Я сама видела как они пускали сигнальные ракеты запрашивая о боеприпасах и подмоге Их там самих на произвол кинули и мы даже не могли почмочь потому-что их окружили со всех сторон сепары.... ЗА СВОИ СЛОВА ОТВЕЧАЮ!!!
Відповісти
Прошу прощения за орфографию,волнуюсь и переживаю за пацанов.Если их судят за измену то это не правильно.Руские войска стреляли и сепары стреляли а они там сами с у сами как могли в окружении пытались выжить пока наша власть портфели между собой делила....Я с семьёй тоже ждала когда помощь придё и пришлось уезжать.А парней Бог спас чтоб они могли рассказать за войну правдивую.....
Відповісти
Останні новини
Ганьба для держави триває, - волонтер про резонансний суд у Володимирі
19 жовтень, 2016, 19:07